![]() |
Fenerliler CoooK Kizacak SORULAR 1.Fenerbahçe Uefa Kupasini Nasil Kazanir ? A: Maçlara Siyah Beyaz Formayla çikarsa B: Uefa Kupasi Sahibi Olan Herhangi Bir Takim Uefa Kupasini Fenerbahçeye Bağişlarsa C: Suudi Arabistan Krali* Kral Hüseyin Fenerbahçeye özel Olarak Altindan Uefa Kupasi Yaptirip Fenerbahçeye Hediye Ederse D: Uefa Kupasini galatasaraydan 49 Yilliğina Kiralarsa 2.Fenerbahçe Uefa Kupasinda Nasil Maç Kazanir ? A: Kadiköydeki Maçlarda Sahaya Yönetim Dahil 50bin Kişi çikarsa B: Uefa Fenerbahçeye Jest Yapip Attiği Her Golü 20 Gol Sayarsa C: Rakip Takim Sahaya çikmazsa D: Rakip Takimi Biz Beşiktaşlıyız Diye Kandirirsa 3.Fenerbahçe Türkiye Kupasini Nasil Kazanir ? A: Beşiktaş Türkiye Kupasina Katilmazsa B: Kura çekiminde Pendik çikmazsa C: Beşiktaşdan özel Izin Alirsa D: Diğer Takimlar Kupadan çekilirse 4.Fenerbahçe Süper Lig şampiyonluğunu Nasil Kazanir ? A: Son Hafta Denizlispor’la Oynamazsa B: Galatasaray Ve Beşiktaşa Rica Ederse C: Maçlarini Inönü Ya Da Alisamiyen De Oynarsa D: Formalarini Siyah-beyaz şortlarini Sari-kirmizi Giyerse |
3.Fenerbahçe Türkiye Kupasini Nasil Kazanir ? A: Beşiktaş Türkiye Kupasina Katilmazsa :D:D:D |
yazık bu ezıkbahceye ya |
acıyorum resmen :D |
ezikler yha harbi ezikler |
3.Fenerbahçe Türkiye Kupasini Nasil Kazanir ? A: Beşiktaş Türkiye Kupasina Katilmazsa B: Kura çekiminde Pendik çikmazsa C: Galatasaraydan özel Izin Alirsa D: Diğer Takimlar Kupadan çekilirse |
iyide adamlar şampiyon olucak yaaaaa :(:(:( |
süper yaaa |
hep gsle alakalı espiriler..beğenmedim ben |
ahuauhahuuhaa iyi geldi eyvallah =) |
Türkiye`de Saat: 09:36 . |