![]() |
Cıkma teklifleri ... Abdul: -"Hatice, benimle cikar misin? Cikar misin? Cikar misin?" Hatice: -"Evet, evet, evet." (*) -"Hayrunnisa, bu aksam benim evimde "cagri" filmini izlemeye ne dersin? Cola Turka ve saray krakerlerim de var..." (*) Abdullah: -"Fatma bu geceki ilahi konserine iki biletim var, gidelim mi?" Fatma: -"Hayirlisi olsun Abdullah..." (*) Huseyin: -"Tüm gece seni düsünüyorum fatima, sabahlari abdestim kacik uyaniyorum..." Fatima: -"Ayyy igreeencsin!... Destur de..." (*) -"Bir huri kadar güzel gözlerin var Gülbenaz..." -"Deme öyle Müttalip, bi fena oluyorum..." -"Derim valla, 3. karimdan bile güzelsin..." -"Ayy cok utandim..." (*) -"Hayrunisagül, ben ciddi bir iliski düsünüyorum, evlenmelik, söyle sen ne dersin?" -"Allah derim Abdülkerem!" -"Elhamdülillah." (*) -"Seni begendim, kendime müstakbel zevce olarak sectim, yarin aksam hazirlan da gülhane'de gezelim, birbirimizi taniyalim...." -"Ay bilmem ki... Kikir kikir... Bi gören olur ikimizi basbasa.... Yok. basbasa degil, benim iki hatun da gelecek. hem hava almis olurlar." -"Anladim ben seni." (*) -"Her sabah ezaninda uyandigimda aklima siz geliyorsunuz. Keske 5 vakit birlikte olsak..." (*) -"Allah seni inandirsin, son kirdigim cevizin bir yarisinda Allah, diger yarisinda Feraye yaziyordu..." -"Oyle mi Nazim?" -"Evet askim, billahi ya..." -"Valla bu iste sanki bi ugursuzluk var ama peki Nazim." -"Askim! Ferayem! Ha?!? Evet, sanki..." (*) -"Birer hurma yeseydik beraber?" (*) -"Allahin izni peygamberin kavli ile benle cikar misin Kevsersu?" -"Tabii Mücahitcan neden olmasin?" -"Hadi gel öyleyse, Yeni Cami'de güvercinleri yemlemeye gidelim." -"Tamam, sonra da Eyüp Sultan'a romansimiz daim olsun diye dua etmeye gidelim Mücahitcan." |
-"Allahin izni peygamberin kavli ile benle cikar misin Kevsersu?" -"Tabii Mücahitcan neden olmasin?" -"Hadi gel öyleyse, Yeni Cami'de güvercinleri yemlemeye gidelim." -"Tamam, sonra da Eyüp Sultan'a romansimiz daim olsun diye dua etmeye gidelim Mücahitcan." :):D |
"Bir huri kadar güzel gözlerin var Gülbenaz..." -"Deme öyle Müttalip, bi fena oluyorum..." -"Derim valla, 3. karimdan bile güzelsin..." -"Ayy cok utandim..." Hepsini aynı sözlerle kandırmış ukala adam :D |
"Allahin izni peygamberin kavli ile benle cikar misin Kevsersu?" -"Tabii Mücahitcan neden olmasin?" -"Hadi gel öyleyse, Yeni Cami'de güvercinleri yemlemeye gidelim." -"Tamam, sonra da Eyüp Sultan'a romansimiz daim olsun diye dua etmeye gidelim Mücahitcan." http://www.besiktasforum.net/forum/....es/biggrin.gif:D:D __________________ |
:D:D:D |
allah gönüllerine göre vermiş (amin) |
Huseyin: -"Tüm gece seni düsünüyorum fatima, sabahlari abdestim kacik uyaniyorum..." Fatima: -"Ayyy igreeencsin!... Destur de..." çok iyi ya saol. |
:D:D:D:Dçok güzel ya...saol... |
-"Bir huri kadar güzel gözlerin var Gülbenaz..." -"Deme öyle Müttalip, bi fena oluyorum..." -"Derim valla, 3. karimdan bile güzelsin..." :) aptal galiba birazz:) teşekkürler paylaşım için. -"Ayy cok utandim..." |
bittim ya bittim:D:D:Dteşekkürler metin... |
Türkiye`de Saat: 07:40 . |