![]() |
Kulak Misafiri *.yer: bagdat caddesinde bir mekan... yeni tanışmış bir cift muhabbet kurmaya calismaktadır: caddecan: ya sen telefon numaranı versene bana mesaj olayına falan akarız. verengül: yani şimdi ben haftada 5 hat deistiriyorum versem bile ulaşamazsın.(!?!?!?!) *.kadıkoy minibusundeim : 1.kız : ayyy pelin biliomusun omeri gordum cok yakısıklı olmus. 2. kız : hadı yaa!!hanı su eskı mahelledekı karga burunlu omer mi? 1. kız : eveeettt!oha fln oldum yanii !!! oha oha bin kere ohaaaaa!!! ustunde tommy gomlek boleee, altında tommy panti, dızel ayakkabı offff! bana merhaba dedi biliomusun!! 2. kız : hadi yaa! oha yaa o cok cirkindi 1.kız : halen cirkin ama cok yakısıklı olmus!!! *.bi arkadaşım yürürken arkasından yürüyen iki amelenin diyaloğu.. -abi tecavüz etsek çok yatar mıyız? -bilmiyorum abi.. *.mekan: taksim burger king tuvaleti aynanın karşısında iki tiki durmaktadır. pembe puma ayakkabılı şişman tiki: (kikirdeyerek) ayyy şimdi ben fatihi mi erdemle aldatıyorum yoksa erdemi mi fatihle aldatıyorum anlayamadım gitti yane! |
*.bi arkadaşım yürürken arkasından yürüyen iki amelenin diyaloğu.. -abi tecavüz etsek çok yatar mıyız? -bilmiyorum abi.. yuh diyorum geriler neyi düşünüyorlar |
tikiler iste:D:D |
boş kişiliklerin kmk halleri:D |
:D:D:D:D:D:D:D |
:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 11:28 . |