![]() |
...:::forum ManyaĞi:::... sürekli forumda takılan biri;forumdaki hayatını gerçek hayatıyla karıştırırsa: *Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... *Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... *Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... *Biri beyendiği bir şey verince: -rep'i[teşekkür'ü] hakettin........ *Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e[teşekkür'e] boğarım........ *Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ *Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ *Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ *Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Rep'lerinizi[teşekkür'lerinizi] bekliyorum............. *Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti |
*Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Birkez aynen dedim yalan değil oda şaşırdı bende :D |
Bazne oluyor böyle şeyler. aklıma gelmiyor değil. |
:D:Dyakında böyle olacam:D... |
*Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti. :D :D :D |
Kardesim gecen küfretti bana banlarım bak seni dedim ya oda ne diyon sen diyo :D:D |
vallha bende bazen kullanıyorum galiba olmaya başladık forum manyağı...:biggrin: |
bende bilgisayarla telefonu karıştırmıstım. yazdığım mesaj yanlışlıkla silinmişti geri almak için telefonda ctrl z tuşunu arıyorum :D :D :D |
güselmiş... |
paylaşım için teşekkürler:) |
Türkiye`de Saat: 17:22 . |