![]() |
Msnde Baba Oğul Dialogları selam ben aysun konuşalım mı ? -selam konuşalım tabi -ehehehe baba hemen atladın varya oğlun ben ................................. -baba üstünde ne var? - si**ir lan e*şek sıpası! - ehahağa .................................. arman nasilsin? _yok hemitzer, ben baban. _baba sen misin, kandirmiyorsun arman degil mi? _evet hemitzer benim, baban. _yok yok inanamam. arman sensin degil mi? _hayir kizim, benim babam. _seni sorgulamam lazim baba. adiyaman da gorev yaptigin koyun adi neydi? _ cicek koyu, arkadasin yeto nun da selami var. _ahh baba, keske oncelerden de boyle konusabilseydik. _teknoloji bizim gibi yaslilara uzak kizim .................................................. .. - baba n'aber? - iyiyim evladim, sen nasilsin? simdi bu bedava mi? - nassi yani? - konusuyoruz ya cocugum böyle ekstra bir para yazmiyor mu? kesin yaziyordur. - olur mu baba internet iste - yok yok ay sonunda faturada görürsün. - fesupanallaaaah. - hadi yeter cok yazdi - babaaaaaa - ben simdi ayni anda maillerime de bakabiliyo muyum? (babanin block liste alindigi an) .................................................. ... - baba para gönderir misin? - ne kadar? - kredi karti borcunu ödicek kadar. - ne kadar borcun? - 400. - kendine iyi bak. - baba x a$agidaki ileti tüm kullanicilara iletilemedi: - baba |
- baba para gönderir misin? - ne kadar? - kredi karti borcunu ödicek kadar. - ne kadar borcun? - 400. - kendine iyi bak. - baba x a$agidaki ileti tüm kullanicilara iletilemedi: - baba :D |
- baba n'aber? - iyiyim evladim, sen nasilsin? simdi bu bedava mi? - nassi yani? - konusuyoruz ya cocugum böyle ekstra bir para yazmiyor mu? kesin yaziyordur. - olur mu baba internet iste - yok yok ay sonunda faturada görürsün. - fesupanallaaaah. - hadi yeter cok yazdi - babaaaaaa - ben simdi ayni anda maillerime de bakabiliyo muyum? (babanin block liste alindigi an) :D:D:D |
SÜper be :D selam ben aysun konuşalım mı ? -selam konuşalım tabi -ehehehe baba hemen atladın varya oğlun ben |
:D:D |
sondaki süper olmuş:D |
baba n'aber? - iyiyim evladim, sen nasilsin? simdi bu bedava mi? - nassi yani? - konusuyoruz ya cocugum böyle ekstra bir para yazmiyor mu? kesin yaziyordur. - olur mu baba internet iste - yok yok ay sonunda faturada görürsün. - fesupanallaaaah. - hadi yeter cok yazdi - babaaaaaa - ben simdi ayni anda maillerime de bakabiliyo muyum? (babanin block liste alindigi an) :D:D:D |
selam ben aysun konuşalım mı ? -selam konuşalım tabi -ehehehe baba hemen atladın varya oğlun ben bu çok gzl:D |
:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 00:36 . |