![]() |
erkeklerin çoğunluğunda bu huy var. sadece sevgili de değil, babada, abide, kardeşde... hepsi aynı fabrikadan çıkmışlar gibi bu erkeklerin:D |
erkeklere kabahat bulmak yerine onları kimlerin yetiştirdigine bakın deyip , hemen bütün silahları kendi üzerime çevirirmişim :) |
kadınlar zaten çıldırmış erkekleri bahane ediyolar :D |
Alıntı:
|
9-Aşırı önlem almaları: Kavga çıkmasını önlemek amacıyla yalan söylerler. Size "Arkadaşlarla içmeye gittik" yerine "İste toplantı var" derler. Sonra siz gerçeği öğrendiğinizde söyle söylerler: "Hayatim sana söylesem kavga ederdik bunu istemedim." hıh... |
Alıntı:
arada burcu varsa tamam :D sustum :D |
10- Ağlama karsısında anlayışsız tavırları: "Bu haline gerçekten dayanamıyorum" demeleri, "Ne zaman büyüyeceksin, 60'inda mi?" diye sormaları. Bunda sonuna kadar haklıyız :D |
ama işe yarıyo bazen ağlamaları yaa:D insanın iç igidiyo sevip okşıyası geliyo :D |
İftira yalan :D biz anlayışlı insanlarız :D |
5-Volkan gibi patlamaları: Durup dururken birdenbire bağırmaya başlarlar. Sinirlenecek bir şey yok gibidir ama... Durduk yerde eski defterler açılır. Bugüne kadar takmadığını sandığınız her şeyi kafasına takmıştır! işte bu çok sinir bi durum... |
Türkiye`de Saat: 01:40 . |