![]() |
Alıntı:
bu arada üstadın yeni sloganlarını merakla beklemekteyiz :D |
Alıntı:
Burcu sen bizim herşeyimizsin:D...toplantıda şu an...başkalarını sloganlıyor:D...sıra bizede gelecek inşallah:D son kararım abla:D...sen olmasan ben sağda solda okey oynarım ya akşamları:D..nasıl vakit geçecek allaşkına:D... |
Alıntı:
Kötü bir şey demedin değil mi ? :D Bunu iltifat olarak kabul edeyim mi ? :D Cevap geç oldu biraz özür dilerim ama elektrikler kesilmişti sorumlusu ben değilim yani :D |
Alıntı:
iltifat değil abla hakikat:D...kötü birşey demedim valla:D gelecek gelecek:D...filozoflarda yemek yer kesin yemek vaktidir:D |
BAZEN FİLMLERDEKİ ROBOTLAR KENDİNİ KAPATIRYA AYNEN ÖYLE KAPANDIĞIMI HİSSEDİYORUM AYNI ŞEYLER BEYNİ YORUYOR ŞÖYLEDE BÖYLEDE OOOOO ------- :D |
Alıntı:
Okey yerine bir bilenden bir şeyler öğrenmekle vaktini değerlendirdiğin için en doğrusunu yaptın,tebrikler :D :D :D Yemek molası da epey uzunmuş :D |
Alıntı:
bundan sonra biryere giderken bana haber ver diyecemde alacağım cevaptan korkuyorum:D...gelince cevaplar toptan artık:D... tabi sakaryada sedaş:D |
gzelmiş |
Alıntı:
Valla ondan ben de korkuyorum desem inanır mısın ? :D :D :D bu cevaplardan ben de nasibi alacağım gibi görünüyor :D |
vay be:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yok abla nereye bırakıyosun:D..senin elektriğin gider oğlun okuldan gelir ama ben burdayım valla:D...beni bulur eninde sonunda:D...kesinlikle bulur hatta:D...söylüyorda zaten bulurum diye:D...ateşle oynuyorum ben ya:D |
Alıntı:
Elektrik gider, çocuk okuldan gelir ha :D :D :D Ablandan sana rep,ne işe yaradığını anlamadım ama iyi bir şey herhalde :D Napacağız,nasıl kurtulacağız...Bir çare düşünelim hele :D |
Alıntı:
sen kurtulursun o benle ilgilenirken:D...hakkını helal et ama..ondan kurtulsam babasından kurtulamam ben:D...onda bir baba varki ooo:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen kendini kurtar abla:D..benim çenem durmaz anlatırım ben olanları başımı yakarım zaten:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
erkekler ne ister konusuna bu konuda cevap vermek istiyorum...çattığı kıza bağlıdır...bazen bir metre kefen birde acısız ölüm beklerler:D |
Alıntı:
aman Allah'ım...Çatacağın kızlara dikkat etsene ya :D Benim başımı da yaktın şimdi :D 3 kişi olmak fikrinden vaz mı geçsem acaba...Seni konuşturunca benim adımı da verirsin :D Konuşmayı bana bırak o zaman...Bu arada da ben bir şeyler düşüneyim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tabi oda bir bakış açıcı:D..nasıl korkuttuysa gözümü artık ya:D..kocaa explorer ne hallerde:D |
Kadınları anlatmıs acık bir şekilde :D |
Alıntı:
Seni bu hallere kimin düşürdüğü konu başlığından belli :D :D :D |
doğru söze ne hacet:D...sustum tıkandım kaldım:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:) Burada birileri beni mi çekiştiriyor, bana mı öyle geliyor :) :) |
ne alakası var ya hep bu alpler abla varya:p...:D |
Alper abla sever beni, benim yanımdadır... burada bi çelişki var açıklayın çabuk.. bak babamı çağırıyorum acele edin :) |
anam:D...ben ettim sen etme tamam:D...babanı çağırma aramızda anlaşırız:D |
Alıntı:
:D:D:D tmm sana pahalıya patlıycak ama.............. |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) oy oy oy yürekli delikanlı :D |
Alıntı:
|
geçmişten geleceğe hep kadın konuşuyor erkek dinliyor bizi dırdırcı yapmışlar yaa:(:(: |
Türkiye`de Saat: 00:19 . |