![]() |
Alıntı:
bu arada üstadın yeni sloganlarını merakla beklemekteyiz :D |
Alıntı:
Burcu sen bizim herşeyimizsin:D...toplantıda şu an...başkalarını sloganlıyor:D...sıra bizede gelecek inşallah:D son kararım abla:D...sen olmasan ben sağda solda okey oynarım ya akşamları:D..nasıl vakit geçecek allaşkına:D... |
Alıntı:
Kötü bir şey demedin değil mi ? :D Bunu iltifat olarak kabul edeyim mi ? :D Cevap geç oldu biraz özür dilerim ama elektrikler kesilmişti sorumlusu ben değilim yani :D |
Alıntı:
iltifat değil abla hakikat:D...kötü birşey demedim valla:D gelecek gelecek:D...filozoflarda yemek yer kesin yemek vaktidir:D |
BAZEN FİLMLERDEKİ ROBOTLAR KENDİNİ KAPATIRYA AYNEN ÖYLE KAPANDIĞIMI HİSSEDİYORUM AYNI ŞEYLER BEYNİ YORUYOR ŞÖYLEDE BÖYLEDE OOOOO ------- :D |
Alıntı:
Okey yerine bir bilenden bir şeyler öğrenmekle vaktini değerlendirdiğin için en doğrusunu yaptın,tebrikler :D :D :D Yemek molası da epey uzunmuş :D |
Alıntı:
bundan sonra biryere giderken bana haber ver diyecemde alacağım cevaptan korkuyorum:D...gelince cevaplar toptan artık:D... tabi sakaryada sedaş:D |
gzelmiş |
Alıntı:
Valla ondan ben de korkuyorum desem inanır mısın ? :D :D :D bu cevaplardan ben de nasibi alacağım gibi görünüyor :D |
vay be:D |
Türkiye`de Saat: 10:39 . |