![]() |
Dikkat Et Beygir !.. |
çok güldüm yaa ablacım süper ... erkeklerin içinin fesat olduğunu bi kere daha görmüş olduk sanırım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sonuna kadar hem de :D daha beteri bile gelse başlarına mütahak onlara :D |
Alıntı:
|
kendileri gibi bayanlarında fesat olduklarını düşünmeye devam ederlerse daha çok kaybederler:D iyi niyeti öldürür bunlar:D |
anlamıyorlar ki iyi niyetten anlayan bi tanesi çıksa...sanırım biz de onları böle kabul edicez :D onlara da yazık huydur çıkmaz :D |
sonunda böyle bir şey çıkacağını beklemiyorum şok oldum :D:D:D: fesat insanın sonu hayır olmaz işte:D:D teşekkürler:) |
bence kadınlar şomağazlı bi beygir dedi adamın önüne beygir çıktı peki kadının arabasından cadı çıkmıyacağı ne malum hep kadınlı sahneleri atlıyonuz yaa ayıp yaa |
puhaha süpermiş :D |
Alıntı:
Merak etme kadının arabasından cadı çıkmaz,şom ağızlı olanlar kadın ya :D :D :D |
gerçekleri oldugu gibi yansıtalım lütfen :D değiştirmiyelim resimleri :D |
süperi yhaa :D:D:D |
Alıntı:
|
bak şu kadının yaptığına:) |
güzel kurgulanmış :D:D ..and the oscar goes to Alpler :D:D saol ablam oscar hayırlı olsun :D...herkes rep verir ben oscar :D...değerimi bil :D:D... |
Şimdi bu konudan ne anlıyoruz... .Arabayı kullanan kadın o kadar cadıymış ki adam bu acıya dayanamayıp geri kalan yolculuğunu bir atla yapabiliyormuş yani o derece kötü pis kadın :D:D |
FesatLıqın sonu :D |
hehe :D |
Türkiye`de Saat: 18:17 . |