![]() |
Kadınların eline geçmemesi gereken 30 şey 1-DİREKSİYON (çarpışan arabalar dahil) 2-KREDİ KARTI 3-TELEVİZYON KUMANDASI 4-RÜYA TABİRLERİ KİTABI 5-ŞİRKET HİSSELERİNİN %51'İ 6-HARİTA (hedeften daha fazla uzaklaşmak istemiyorsanız) 7-ÜÇÜNCÜ KADEH 8-BUZ KIRACAĞI 9-İNGİLİZ ANAHTARI 10-BAŞBAKANLIK KOLTUĞU 11-KOZ 12-TELEFON 13-PUSULA 14-KALEM 15-İNİSİYATİF 16-HESAP MAKİNESİ 17-UÇURTMA 18-AYNA 19-NARGİLE ("Tankut bunu üflüyo muydum,yoksa çekiyo muydum" ?!!?!) 20-PİPO 21-AHMET ALTAN KİTAPLARI 22-KELEPÇE 23-KIRBAÇ 24-ÇEKİRDEK 25-BİLARDO ISTAKASI 26-FALA HAZIR KAHVE FİNCANI 27-OLTA (allah muhafaza) 28-ZEKA SORUSU 29-ESKİ SEVGİLİYLE ÇEKİLMİŞ RESİMLER 30-MAİL ŞİFRENİZ |
28-ZEKA SORUSU (hem cevabı bulamazlar hem de bulcam diye inat ederler) Bucu ne diyooooooooooooon sen ablası ya ? :D Zekandan şüphen mi var ? :D |
19-NARGİLE ("Tankut bunu üflüyo muydum,yoksa çekiyo muydum" ?!!?!) :D:D:D herkes beceremezz:D:D |
Alıntı:
yok ablacım orada anlatmak istenen şu "zeka sorusu sorarlarsa yanıt karşısında dumur olurlar, ani şok yaşarlar, hafıza kaybı bile yaşayabilirler" parantez içindeki yanlışlıkla yazmışlar ben biliyom :D |
Alıntı:
|
Ay o ne ya,emir verir gibi olmuş...:D Burcucuğum parantez içindeki yazıyı kaldırabilmen mümkün müdür acaba? :D |
hemmen ablacım |
Alıntı:
|
evet kesinlikle hepsi doğru |
29-ESKİ SEVGİLİYLE ÇEKİLMİŞ RESİMLER kesinlikle geçmesinn:D hiç iyi olmaz:D |
Türkiye`de Saat: 07:48 . |