![]() |
Banlananlar Vadisi A : ne yapacaz B gene banlandık... B : kaderimiz buymuş A : ne kaderi ege? B : tez gidip vuralım şunları A : bu vadide bizim sözümüz geçer admin: ne o nan gene vadicilik mi oynuyosunuz A: yok abi biz ehe B : admin: eferim Bölüm 2: A : B B : hııı A : bugün banlanmamışız B : evet A : gidip admini vuralım B : asalım keselim admin: nan banlılar A & B : buyur abi Bölüm 3: A : bansız bir gün daha B : admini vuralım A : derisini yüzelim admin: dağılın nan A & B : yusufff yusufff.... -Banlanmışın nan +Banana banarım -O ne lan -Banlanmışın +Bizim burda banlanmayana kız vermezler -Deme + -abi banlanmışın -banlayanlar utansın -olur -mithat abi ne iş banlanmışsın -banlanabilitem vardı benim - -banlandın mı? -evet -neden -haftada 3-4 kez banlanırım ben -peki -banlananlar el kaldırsın -ben -ben -ben -iyi halt etmiş gibi söylüyorsunuz bi de -evet -banlanmışsın -babam da banlanırdı - -banlanmışsın -ben hayattan banlanmışım zaten forumdan banlansam ne olcak -hadi ya -banlanmışsın -değişiklik olsun dedim alıntıdır |
dün benzer bir sahneyi yaşadım ya:D...hala hackleyecekler bekliyorum:D |
Burası zaten o vadiye benzemeye başladı...5 dakika önce mesaj yazan kişiye bakıyorum parmaklıklar ardında...Ne oldu da banlandı,olayı kaçırıyorum ya,dikkatli yazın ona göre,her an her şey olabilir :D :D :D |
bende anlamıyorum, bir bakıyorum banlanan banlanana:D bir de ne yaptıklarını anlayabilsek:D |
:D of ulan of :D |
-Banlanmışın +Bizim burda banlanmayana kız vermezler -Deme :D |
abi bugün banlanmamısız :D |
Türkiye`de Saat: 03:42 . |