![]() |
Alıntı:
yalnız filmde zeka unsuru yok...zeki espriler yok..herşey aleni ve basit..olmamış yani:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabi,insanlar haddini bilmeli.... :D anlamadığı konularda ahkam kesmemeli :D |
Alıntı:
ne sen ne de ben bu konuya muktdir değiliz abla:D..dışardanda belli oluyordur heralde:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hayat pamuk ipliğine bağlıyken bizde bu konuyu sadece nokta ile bağlayabiliyoruz abla:D...elden bişey gelmez:D |
güzel ya bence en azndan huzurlu... |
Alıntı:
Sizi Allah kahretmesin emi ? O nasıl bir avatardır öyle :D Meltem ve explorer :D İkimiz bir üye gibi olduk derken bunu mu kastetmiştiniz ya :D Explorer çok feminen bir avatar olmuş ona göre...bu aralar doğada yaşam falan derken herkes kafayı yedi herhalde :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Özür,özür özür diliyorum...Maksadını aşan bir cümle olmuş ya :D Demek istediğim kadının fendi durumları var ya seni yenmiş gibi :D Meltem'in avatar kısmı daha dikkat çekmiş sanki :D Ağırlığını koy,avatarın dörtte üçlük kısmını sen kullan :D |
bu arada hangi konularla zıvanadan çıktın yahu :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
No göbek :D Evlendireceğiz seni ya,göbekli mi diyeceğiz ?Hemen diyete başla bakayım,fidan gibi bir ablan varken yakışmıyor sana :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
abla erkeğin göbeklisi makbul değilmi ya:D... işin şakası bu tabi:D..yok göbek falan:D |
Alıntı:
Kadında olmayacaksa erkekde de olmayacak göbek...Bak Burcu'yu çağırırım ona göre :D Ona açıklarsın artık :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
beni görüyorsa o rüya değil kabus olur:D...gerçi sinirlendiğinde kabusu o yaşatıyor ama:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben çıkıyorum demeden çıkmıştım abla:D...TEDAŞ sağolsun yine elektrikleri kesti:D... Kaşif bu arada evet... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Topraktan geldik toprağa gideceğiz...Önemli olan gidene kadar geçen süreyi güzel,doğru ve faydalı bir şekilde geçirebilmek... İnşallah hayatımızdaki güzellikler sadece bunlarla sınırlı kalmaz. |
Alıntı:
Hayat zaten gülünce güzel ve ben herşeye inat 5 dişimle gülmeye devam edeceğim :D:D |
Alıntı:
Gül kardeşim.Klasikleşmiş bir sözüm vardır.Her yerde kullanırım: "Gülümseyebilen ve gülümseten tüm insanlara selam olsun..." |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
az ama öz olsun olsun ... Mesaj alınmıştır :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:38 . |