Alıntı: Burcu_BJK1903´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 718528)
Arkadaşım ben konunun aslını öğrendim.. kene değil muhabbet seni biryere göndermiyoruz valizini boşalt :D |
ahanda geri geldim...Yolda başımdan geçenleri anlatayım sizlere arkadaşlar...
Çantamı sırtıma vurduğum gibi bizim Kemo ile ( Kemo benim düldül olur yanlış olmasın ) Yola çıktık... Da bayır dere ova ırmak şelale be varsa hepsiciğini aştık ve Keneler diyarına ayak bastık... Tabii o kdar yol gittik haliylen acıkdık ve susadık :D Çıkınımdan çıkarmış olduğum Zem zem suyu ve Dana rostoyu soğanın cücüğüylen birlikte götürmeye kalkarKENE cumhuriyetinin başkanı :-
Selamın aleyküm emmi , dedi...
Bende Ve aleyküm selam dedim gardaş.. Kene ;
- Ne işin vardır buralarda senin dedi ... Bizden korkmuyormusun didi, Bende ;
- sizden neden korkayım ki dedim,, Benim kim olduğumu biliyorsun mu sen dedim... Kene ;
- Kimsin ki sen , bende dedim beşiktasforum net sitesinin bir üyesiyim dedim Forum arkadaşlarım Burcu , Explorer ve ablaların ablası alpler ablanında ayrıca siz değersiz mahlukatlara selamları var siz ne demek istediğimi anlaşmışsınız dedim...Tabii Kene bunu duyunca nasıl tırstı nasıl korktu önce korkudan 3,5 sonradan 33333,5 atmaya başladı ve saatte 390 km hız ile oradan uzaklaştı :D
Yani durum bu arkadaşlar bu keneler sizlerden neden bu kadar tırstılar bilmiyorum ama beni korumak için gösterdiğiniz çabalarınıza hem minnettar hem müteşekkir olduğumu bilesiniz :D:D:D |