![]() |
objektifi biraz yukarı kaldırsak bu adamların tavanda dekor olacağını göreceğiz aslında:D...defedilmiyor bünyeye dahil oluyorlar:D..demirbaş olarak:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
süper demişin :D |
Alıntı:
canım çiğ köfte çekti :S |
:D...tavana yapışmazsa kıvamı tutmamış demektir:D..yeterli olgunluğa sahip değilse ne işi var o şirkette:D... oo Burcu..senin yanındada birşey demeye gelmiyor:D..sen her söyleneni istersen oo işimiz var senle:D |
Alıntı:
banane alcaksınn.Napim söylediniz çekti.şimdi şöyle acılı acılı olcaktı uff fenamı olurdu |
http://www.kalbimcity.net/uploads/temp/cigkofte1.jpg ankaralıysan bigün gel ısmarlıyım değilsen bunla idare et:D |
Alıntı:
yk İstanbul :D ankaraya gelince hemen çiğ köfteciye gidiyos :D yada sen buraya gelince :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
nie o zaman ikisini birbirine karıştırıyosun.Suç senin.ceza olarak bana çiğköfte ısmarlıcan :D |
Alıntı:
istanbula gelince herkese bir sözüm var zaten:D...tamam yav onada tamam:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D..tamam yav:D... ıslama köfteye evet de bence:D...harika:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kesinlikle abla:D...gezmediğim il kalmadı hepsinde yediklerim aklımda gerçi:D..mideme çok düşkünüm ben ya:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yaa abla:D..gerçi bana bulunanlar sen yap yemekleri diyor ama:Dhayırlısı:D... yemek yapamasa bile gezmeyi sevmeli:D...il il gezelim ya:D |
Alıntı:
İyi,oldu,sen işleri yap, one yapacakmış acaba? :D Gezmeyi sevmeyen bir tek bayan göster Allah aşkına :D Kızlar sana koşarak gelecekler ya :D |
Alıntı:
malum: http://www.smh.com.au/ffximage/2006/..._300x423,0.jpg :cool: valla kendilerine sormak lazım:D..ben bilmem yumurta bile kıramam deyip çıkıyorlar işin içinden..öğrenmeye çalışmak yok azim yok:D.. |
Alıntı:
Sen bir ay kurs ver,öğrensinler bu nedir böyle ? :D Aç kalsınlar o zaman :D |
Alıntı:
aç kalırsın dediğinizdede beni açlıklamı tehdit ediyosun boğazına düşkün olan sensin diyorlar:D... bedavaya getirme konusuna gelince abla:D..benzine zam lpg ye zam:D..başka çarem kalmamıştı:D |
Alıntı:
Bedava konusuna gelince...Gözüme girdin bak,tutumlu olmak iyidir. :D |
:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aslında iş başvurusunda bulunan kişilere soracaksın hangi takımın taraftarı olduğunu...Duruma göre roketleyeceksin... :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya oraya da mı yollamasak acaba ? Başlarlar fezaya ilk gidenler Fenerliler diye :D :D :D Roketi direk güneşe mi güdümlesek :D :D :D |
Alıntı:
ama uzay kirliliği olacağıda kesin:D |
Olsun,boşver...Rahat rahat nefes almanın tadını çıkar.derin bir oooooohhhhhhhhhh çek. :D Bu arada hepsini derken benim çocuk maalesef Fenerli ya,onu sana gönderecektim ya önce burdan başla da çocuk elden gidecek yoksa :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:08 . |