![]() |
Alıntı:
aslan abla evet..güvenmi bilmem ama annem sürekli çok ukala olduğumu söyler:D... oo az kaldı:D..sabırsızlandım:D |
Alıntı:
Sık dişini,ağustosa kadar fazla yeme,mideyi yorma ki köftelerin tadını çıkarabilesin :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
dönüşte köfteler hazır :D |
Alıntı:
Orman Bakanlığının kamp alanı abla:D...çevresi telle örtülü:D...keneye karşıda ilaçlaması var...öbür kenelere karşıda güvenlik:D...ben yaş tahtaya basmam:D... |
Alıntı:
aman ablacığım...Çok kötü bir zamanda yaşıyoruz ona göre biraz önceki mesajı aldın sen zaten,nokta :D Şimdi çıkıyorum,görüşmek üzere ;) |
Alıntı:
|
Canakkı (24 Eylül-3 Ekim) Sorumluluk taşır. Yetersizlik kompleksi vardır. Gösterişi sever. yetersizlik kompleksi ve ben... Külliyen yalan... GÖsterişide sevmem kendi halimde mazbut bir insanım ben... Bu burcları icad edeni eşek arıları kovalasın hatta soksunda :D... Ve bu arada arkamdan yapmış olduğunuz dedikoduların hepsiciğini gördüm... Kırdınız beni ühüüü ühüü hüngür hüngür :(:(:( Ve evet geri döndüm dediğim gibi ama çok fazla duramayacam hammallık yapmaya gidecem kısmetse 6 gibi geleceğim yeniden... O zamana kendinize iyi bakın anacım :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 15:49 . |