![]() |
Alıntı:
alayına isyan inadına anti-71...:D...yine depreşti ya kırıkkale anılarım:D.. sende galekterin "g" si yok demişti dolmuşçu ya başka birine:D...hemde ciddi ciddi:D...Allah'ım yardım en unutmama:D |
Alıntı:
:D :D :D Galekter'in "g" si :D Ben de Siirt'te kalmıştım 1,5 yıl valla zor anlıyordum ne dediklerini ya :D Unutulmaz deme bana unutulur unutulur :Esmeray :D (rahmetle anıyorum ) |
Alıntı:
Allah rahmet eylesin:).. hoş bir anı olsun benden uzak olsunlar yeter:D..Doğuya işim düşerse Antalya üzerinden gidecem üşenmeyip:D..bidaka Kırıkkaleden geçmek yok:D... "unutulmaz, unutulmaz yasadigimiz unutulmaz bize olanlar yasananlar nasil olur unutulur ?"(Mirkelam):D |
Alıntı:
Unut demek dile kolay,ateş düştüğü yeri yakar : Ajda Pekkan :D diyorsun yani :D :D :D |
Yengeç Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan, son derece yapmacık tiplerdir. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyin. Tembeldir, bi iş yapıcam diye aklı çıkar. Saftır da biraz. Sahtedir ve kolay kandırılır, yani salak. Bu arada akıl hastanelerindekilerin yüzde 90'ının yengeç burcu olduğu söyleniyor, haberiniz ola! Tezcanlıyım, duygusalım, Dokunsalar akar yaşım, Annem, babam, cocuklarım, Ben onlarsız ne yaparım... bu yorumu yapanı vuracam.Görüldüğü yerde haber verilsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu şarkı bizim olsun aşkıma son söz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun (ferhat göçer) o halde:D..ona gitsin bu şarkı benden duy hain kadın:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Henry Kissinger-Diplomasi:D |
Türkiye`de Saat: 14:29 . |