![]() |
Gelinlik.... Hayatında ilk defa bir düğün törenine katılan küçük kız annesine fısıltıyla sormuş : - Anne neden gelinler beyaz gelinlik giyer? - Yavrum,beyaz mutluluğun rengidir,doğal olarakta bugün onun en mutlu günü. diyerek anne kızının sorusunu cevaplandırmaya çalışmış. Küçük kız biraz düşündükten sonra ikinci sorusunu yapıştırmış . -Ama ozaman damat neden siyah giyiniyor? Farzedinki annesi sizsiniz.Hadi cevap verin bakalım.. |
Kiri belli olmasın diye :D |
siyahla beyaz hayatın gerçeğidir :) Gelin siyah giyince o da öle bişi yapmış :P:P |
siyah asaletin rengidir bu iki renk birbirinin parçasıdır öyle olması gerekir yavrum derdim:D:D |
siyah kir göstermez:D:D |
siyahın herzaman daha yere basan bi renk olduğunu düşünmüşümdür.kadınlar hayalci,duygusal erkekler daha yerebasan,daha kararlı.kir tumazda ii tanım esasında.kadınlar daha kırılgn en ufak sarsıntı iz brakabiliyor,erkekler daha dayanıklı:)tabi çocuğa böle anlatsan anlamayabilir bna göre neden bu olmalı da çocuğa nsıl indirgenir bu anlatım bilemedim:) |
Alıntı:
|
alakası yok tabiki siyah giyer onun oraya gelene kadar harcadığı paradan haberiniz varmı sizin öldüğü gün ogün:D |
:D :D :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:52 . |