![]() |
bu konuyu bi erkek açsa anlarımda burcu nie kızlarımızın kötü yönlerini yazmışsın yaf o sayılanlar zeka yaşı 0-6 yaş arası olan nadir kızlarımız :D |
bende bunları söyliyen birilerinin cıkmasını bekliordum tbrikler..hepsine katılıyorum. |
Alıntı:
canım biraz objektif bakmak lazım :D birçoğu doğru.... ayrıca hep söylerim herkes bir değil ;) |
kesinlikle bi çoğu doğru çok fazla böyle tip var :):) |
Alıntı:
biz bizi bilmiyormuyuz sanki :D yok hayır biz bunları yapmıyoruz desek sayın erkek üye arkadaşlarımız inanacak mı? onlar daha ii gözlemliyor kasmanın bi anlamı yok :D |
17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar. bu gökhan özen denen adamdan nefret ediyorum |
Aman Allahım bir konu bu kadarmı açıklayıcı ve doğru olur :D:D |
Alıntı:
tarkanda olabilir :P:P:P |
Alıntı:
yok ben bu gökhandan nefret ediyorum.Tarkanla aram iyi şimdilik |
22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar. 23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç... 24-) 1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer. 25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar. ben bunlara kesinlikle uymuyorum. şimdi ben türk kızı değil miyim yahuu :D |
Türkiye`de Saat: 01:19 . |