![]() |
birer alkış lütfen:D > Misafir odasinda baca deligi olmadigi halde 'Anne sobayi bu sene misafir > odasina kuralim mi?' diyen abime, 'Olur, boruyu da k.çina sokariz, kafani > camdan çikarirsin, sorun olmaz.' diyen anneye > ------------ --------- --------- --------- ---- > Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla kosturup '112'nin numarasi neydi?' > diye bagiran sarisina, > ------------ --------- --------- --------- ----- > Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kisinin arasina girip ikisine de > birer tokat atan ve 'Analar kutsaldir, analara küfür etmeyin, o. > çocuklari!!' diyen Karadenizli agir abiye, > ------------ --------- --------- --------- ------- > Annesine kizip,buharli ütünün içine isemeyi akil eden! Annesini buram > buram çis kokulariyla isyerine yollayan! Annesi; ancak arkadaslari > ''acayip kokuyorsun'' dediginde isi çözen anneye ve cocuguna, > ------------ --------- --------- --------- ------- > Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat > gelmesini bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden > kisiye > ------------ --------- --------- --------- --------- -- > Ailecek televizyon izlerken üst komsu küçük oglunu göndermis. Çocuk anneme > ''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsinlar da, biz de dinleyelim'' > Biz de kirmadik, açtik. Ailecek çok iyi niyetli oldugumuzdan, > televizyonlari bozuk sandik. Yüksek sesten dolayi bize laf soktuklarini > anlamamiz çocugun ikinci gelisinden sonra oldu. Bu olayi yasayan aileye, > ------------ --------- --------- --------- --------- -- > Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Aids' in açilimini > yapiyor: (A)llaha (I)syaneden (D)eyyuslarin (S)onu... diyen hocaya, > telefonunu yeni aldığı her halinden belli olan ve sanki telefonla konuşurmuş gibi yapan telefon kulağındayken telefonu çalan yurdum delikanlısına |
Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Aids' in açilimini > yapiyor: (A)llaha (I)syaneden (D)eyyuslarin (S)onu... diyen hocaya, bu çok iyiydi :D |
> Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat > gelmesini bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden > kisiye :D:D:Dteşekkürler |
> Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat > gelmesini bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden > kisiye o da pek zekiymi$ canıımmm...:D:D:D |
:D:D:D:D |
> Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat > gelmesini bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden > kisiye > Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla kosturup '112'nin numarasi neydi?' > diye bagiran sarisina, süperdi :D:D:D:D |
Teşekkürler Gülşah...Hiç birini ayıramayacağım.Benden hepsine:congrats::congrats::congrats::congrats: |
Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Aids' in açilimini > yapiyor: (A)llaha (I)syaneden (D)eyyuslarin (S)onu... diyen hocaya, olay budur bee.... |
Ailecek televizyon izlerken üst komsu küçük oglunu göndermis. Çocuk anneme > ''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsinlar da, biz de dinleyelim'' > Biz de kirmadik, açtik. Ailecek çok iyi niyetli oldugumuzdan, > televizyonlari bozuk sandik. Yüksek sesten dolayi bize laf soktuklarini > anlamamiz çocugun ikinci gelisinden sonra oldu. Bu olayi yasayan aileye, en güzeli bu :) |
Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat > gelmesini bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden > kisiye Zekaa küpü maşallahh fışkırıoo bundan zeka:D:D |
Acı kaybımız > 3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün > vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. > Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi'yi aldığımız > dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ''Abi onlar kış > uykusuna yatar'' cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun. Bu > vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde. > > > Annemin Maceraları > Shrek'in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele tutuşmuş > Shrek ve Fiona'yı gören annem, 'Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel çifti > mi?' diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden. > > > Alfabe > Ben de bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı > istiyorum. Daha ikinci gün: 'Örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye mi > geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?' deme cesaretini > gösterdiği için. > > > Annem! > 'Bu taraf bitti.' diye CD'yi arkasına çeviren ve sonra da 'CD çalar > çalışmıyor!' diye feryat eden anneme alkış az geliyor! > > > Modem > Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem 'Bu ne?' diye > sordu. Ben de kolay anlasın diye 'Hani benim bilgisayarım var ya onunla > internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu.' diye uzun > uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni; 'Yani modem bu' dedi ve konu > kapandı... > > > Yaz Okulu > Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite > öğrencisine gelsin. Bu yaratıcılığa şapka çıkartılır. > > > Beyin göçü > Tikky olduğu her halinden belli olan kızımız Beşiktaş-Taksim midibüsünde > yanındaki arkadaşına dert yanmaktadır. ''Şekerim dördüncü kez girdim > ÖSS'ye, ama yine kazanamadım, gidicem sonunda Amerika'ya o olucak. Böyle > böyle beyin göçü oluyor işteeaa!'' Sen git, masrafları ben karşılıyorum. > > > > Alman yazar > Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa dönüp > 'Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır' diyen hocaya, 'Niye, kağıt > bulamamış mı?' cevabını veren arkadaşa gönderelim. > > > > Düz mantık > Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir > evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin > camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız. > > > İngilizce yazılısı > Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ........' şeklindeki boşluğu 'Nice > mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi http://www.diyetcenter.com/images/smilies/aptal.gif mı olduğunu henüz > anlayamadığımız öğrencime istiyorum. > > > Hügo'lar Beşledi > Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak > okurken V. Hugo'ya 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin. > > > Ne zaman? > Kardeşim karne almıştı. Fakat birçok zayıf notu vardı. Annem, babamla beni > kenara çekip uyarıları sıralıyordu; 'Sakın çocuğun moralini bozmayın, > sakın kötü bir şey söylemeyin.' Uyarılar özellikle babama yönelikti; 'Hele > de sen, sakın çocuğun gururunu kırma.' Babam daha fazla dayanamadı ve > sordu; 'Karne için ne zaman özür dileyeceğiz?' > > > Havale > Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede > işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor: 'Parayı kim > alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?' Teyzem cevap veriyor: 'Bu paranın > hayrını görme İnşallah yazalım.' > > > > Lamba > Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta > geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: 'Bacım o > geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa.' > > > > Hacim nedir? > Öğretmen bir arkadaşımdan naklen; 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. > sorusu: 'Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız.' Öğrencimizden gelen > cevap: 'Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?' > > > Asabi Polis > Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu > üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri bekleyen taksiye yaklaşılır > ve; ''Ticari, bekleme yapma, devam et.'' anonsu yapılır. Camdan eliyle '1 > saniye' işareti yapan taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir > ardından; ''Ticari, benne pölümüye girme! Devam et dedik!'' > > > Neden olmasın > 5 yaşındaki yeğenime babası soruyor: 'Büyüyünce ne olacaksın kızım?' > 'Asena olacağım babacım; sen ne olacaksın?' Babası gayet sakin cevap > veriyor: 'Katil' İkisine de meslek hayatlarında başarılar. |
> Annemin Maceraları > Shrek'in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele tutuşmuş > Shrek ve Fiona'yı gören annem, 'Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel çifti > mi?' diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden. ilahii teyzee:D:D |
telefonunu yeni aldığı her halinden belli olan ve sanki telefonla konuşurmuş gibi yapan telefon kulağındayken telefonu çalan yurdum delikanlısına :D:D:D bizim arkadaşlar anlatıyordu ..Bursanın en işlek caddesinde (Heykel) kış günü pardüsönün içine ankösörlü telefon saklamışlar biri mahsustan diğerinin cebini çaldırıyor ! Esas oglanda ankösörün ahizesini çıkartıp koynundan ..efendim annecim , yoldayım geliyorum jetonum bitti arayamadım ,sen yemeği koy hemen ordayım ....yoldan geçenler, otobüs durağındakiler soguk havada şok üstüne şoktalar :D nerden gelmiş akıllarına zeka fışkırıyor mübareklerden hey güzel ALLAH ım yaa ..sizlerle de paylaşayım dedim saygılar efendim :) |
Hepsini tek tek teeeekkk alkışlıyorum... :D :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats: |
Alıntı:
Ohaaaa desem ayıp olur mu ? Aslında ayıp olur biliyorum ama daha uygun bir kelime bulamadım.:D |
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: hepsine kocaman alkışlar:D |
hepsi alkışı hakediyor ama karadenizli kardeşimizin annelere olan saygısından dolayı özellikle ona alkış :D |
> Modem > Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem 'Bu ne?' diye > sordu. Ben de kolay anlasın diye 'Hani benim bilgisayarım var ya onunla > internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu.' diye uzun > uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni; 'Yani modem bu' dedi ve konu > kapandı Olay budur...Fazla söze gerek yok :D |
telefonunu yeni aldığı her halinden belli olan ve sanki telefonla konuşurmuş gibi yapan telefon kulağındayken telefonu çalan yurdum delikanlısına teşekkrler. . :D |
Türkiye`de Saat: 17:38 . |