![]() |
iğrenç espriler....:D:D Soru: Medyum Memiş kaç kardeştir? Cevap: Dört kardeştir. 1-Small Memiş 2-Medium Memişhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif 3-Large Memiş 4-Xlarge Memiş Evlenmeden olmaz Erhan ! O zaman evlenince ara beni... Soru : Adamın biri havuzdan çıkmış Havluyla kurulanmaya çalışıyomuş ama bir türlü kuruyamıyormuş. Neden?? Cevap : Çünki adamın yaşgünüymüş((favorimm:D:D:D)) Adam 7 gün boyunca nezle olmuş. Sıkılmış bugün de petekle olayım demiş. dogru söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar o da gitmiş şehre yerleşmiş Erkek = Hani biz boy abdesti alıyoz ya.... Kız = eeeeee Erkek = Sizde girl abdesti mi alıyonuz? uahuahuh Sen hiç maydonozun arkasına saklanmış adam gordün mü? Hayır! Demek ki iyi saklanmış. Soru : Bir çocuk hiç patik giymiyomuş neden Cevap : çünkü anti-patikmiş |
eziyet çektirdin seyyaaaaaahh :D:D:D:D saol eziyetin için :D ;) |
Alıntı:
ne demek.... ne zaman istersen bi msjla istediğin türde eziyet çektirrim....:D:D itina ile eziyet çektirilir....:D:D:D:D adres:ben ben ben:D:D:D |
yorgunluğun üzerine hiç iyi olmadı ya kendimi daha çok yorulmuş gibi hissettim :D |
amma kıt beyinli espiriler:D:D |
super heaa:D |
emeğine sağlık gönderenin:D:D:D |
Alıntı:
|
berbattttt :D |
Böööööğğğğğğğğğğğğ :D :D :D |
Türkiye`de Saat: 00:04 . |