![]() |
bi mukabele :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D:D:D.....yazık banlandılar die ölmelerimi gerekiodu...:D:D:D Allah bandan saklasınn:D:D:D |
İbrahimciğim,tebrikler ablası ;) Ufuk'un dediği gibi okurken sanki oynuyormuşum gibi canlandırabildim...Başımda bir bant,rambo gibi,yırtık pantolon,leş gibi penye :D :D :D Gemiden temiz giysi bulabiliriz inşallah :D Vay be,Amazon kadınları gibi olmuşuz,savuluuuunnn !!!! Neyse ki Seyyah(Elif) ve Mehlika'yı kurtarabilmişiz çok şükür :) |
Alıntı:
|
bu arada benim için sorun diil de içenleri düşündüğümden sölüyorum sırff:D:D:D...gemiden sigarada alın yaw...$imdi içmezlerse sinirli olurlarr:D:D:D ada da olay çıkmasınn:D:D:D |
Senin için sorun olmadığını biliyorum canım :D :D :D |
açtığım konudan belli oluyo sanırımm:D:D:D duman sız hayat istiyoruz:D:D:D.... ama forever duman..((grup olann:D:D:D:))) |
kurtulduğuna dua etmiyorsun da,düşündüğün şeye bak...:D Cık,cık,cık :D Veysel de senin gibi,sigara yoksa beni öldürün diyordu.:D |
beni de zaten veysel kurtarıyodu:D:D::D alpler ablacım bu gece şükür namazına kalkcam zaten şükretcem yaşadıımaaa:D:D:D:D ölmek kötüymüşş... orda suyun içinde 24 saat canım çıktı benimm:D:D:D:D: ama kedi misali 9 canlıyım ma$allah...:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 13:13 . |