![]() |
Veysel zulanda sigara var mı acaba diye kurtarmıştır seni :D Bence de kalk namaza,ölümden döndün ya,Allah bir daha yaşatmasın :) Bir can gitti,kalan canlarına dikkat et :D |
yanlı$ anla$ılmasın ablacım no sigara:D:D:D ya$asınn sigarasızlıkk:D:D:D daha ya$ım kaç ba$m kaçç:D:D: çocuğum benn((küçülüyümde cebiner giriimm:D:D:D:))) |
Yanlış anlar mıyım hiç ? :D Zaten yaşım başım kaç derken başlanıyor bu illete nedense :D Bana kurtulduktan sonraki duygularını anlat Elif :D Kurtarıcın için neler düşünüyorsun ? :D Şansa bak ki seni kurtaran Veysel :D |
:star:çok mutluyum..burdan annecime babacıma selamlarımı gönderiyorumm... :D:D önemli olan kurtulmaktı ablacımm....:D:D:D |
Nasıl kurtulduğun da çok önemli canım :D |
yüzmekten canım çıktıı:D:D:D: ne acılar çektim bi bilsen ablacımm:(:(:(:( |
Yüzme bilmeseydin,şu an aramızda olmayacaktın :D Küçük yaşta öğrenmen iyi olmuş :D |
evet hemde küçük ya öğrendim...2. sınıftı sanırımm:D:D::D okyanusta yüzmeyi hep isterdim ama bu tahmin etmiyodumm:D:D:D ne kadar çok istediysem artık 24 saat okyanusta yüzmü:D:D:D::D |
Saoll devam devam devam :D |
Vay,saatine denk gelmiş duan,demek ki :D Benim için de dua eder misin ? :D Bir külçe altın istesen yeter :D |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |