![]() |
:D:D nasi bir yer guzelmi :D rahat olurmuyum acaba yatagimida getirsemmi siz nerede yationuz bunlari ogrenmek istiom kac yildizli orman ora :D |
Güzel,güzel,rahat ama yatak getirirsen iyi olur gibi :D Sen gelince yıldızları belirleyeceğiz.:D Elit müşteri gelirse tabi ki de yıldız sayısı artar.:D |
oyle her yerde klmam zaten:D:D |
Açık büfe,deniz,güneş,tropikal meyveler,animasyon(bizden)çeşitli etkinlikler,eğlenceli yarışmalar vede en önemlisi hazine...:D Daha ne olsun,istersen kalma...:D |
peki tamam geliyorum :D |
Yarın gelirsin inşallah... :D İbrahim,Ufuk bir an önce gelsin ya,kardeşim benim tatil yapsın biraz..:D |
sanmiyorum bu is uzarda uzar :D:D artik bi dahaki seneye tatil yaparim :D |
Sezonu kapatmadan yetişirsin ya...:D |
ins yetisirizz DUY SESIMIZI IBRAHIMMM yetistir beni :D |
Bu sezon geldin geldin...Gelmedin sonraki sezona animasyon yapacak karakterleri bulamayabilirsin...:D Ahirete intikal etmen yetiş kardeşim...:D |
valla adada vampir bile var dikkat edin kendinize :D |
İçimizden biri mi ?:D Kim vampir ya ? :D Kesin gittik kardeşim,hakkını helal et...:D |
psmisit varya :D wampirellaymis ole dio arkdas:D gece saldirabilir benden solemesi :D |
Aaaaaaaa,Çağla,senden beklemezdim ya...:D O bize bir şey yapmaz ya...:D Yapar mı ? yok ya...Umuyorum ki yapmaz...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D :D :D |
gülün tabii ne de olsa kurtuldunuz sayın alpler abla :D:D |
zaten su hayatta bi cagladan bi osymden cekioz :D ikiside insanin kanini emio :D |
yarın yeni bölüm var değil mi...???:D:D:D |
Alıntı:
yok sna bolum falan :D |
öksüz ve yetim mi kalayım :(:(:( :D:D:D |
Alıntı:
yazik sana :D |
:D:D:D bak Allah tan kurtulmamız sana bağlı :D:D bi kurtulalım görürsün sen :D:D:D:D |
bana mecbursunuz :D |
kahretsin öyleyiz :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ufuk bir tane,o bizim canımız,onsuz yaşayamayız,en büyük Ufuk.............................................. ......................................... :D :D :D (boşlukları sen doldur Ufuk :D ) |
taamm ben devam ederim:D:D ufuk candır,,ufuk kandır,,ufuk bitanedir,,eşsizdir,,oo oo onun yeri doldurulamaz :D:D yeter mi :D:D:D |
yetmez devam :D |
ahh ahh görürsün ufuk sen ııımm şley yanii:D:D şey diodumm ufuk kadar ii biri var mı şu dünyada :D:D |
Valla Elifciğim,yeterince yazdık herhalde...:D Bu kadar samimi,içten sözlerimizden sonra bizim sırtımız yere gelmez.:D Adada kalıp da dönememek var...:D Garantiye almak lazım...:D |
tamam tamam ikna oldum :D:D |
ohhhh :D:D:D |
Ohhhhhhhhhhh ! ! ! Çok şükür yarabbim...:D :D :D |
bişi dicem :D:D 1 saat 1 dk sora yarın oluyoo :D:D bana ne gelsin 3.bölüm :D:D:D |
Eyyy,İbrahim,geldiysen üç kere tıklat...:D Yarınki bölümler hazır mı ? Gençler merakta...:D |
Alıntı:
|
yaww mesaj hatası özür:D:D:D 4 demek istedimm:D:D klavyem sürttü :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |