![]() |
Bu Çoçuğu kim Manyak etti Bu çocuğu kim manyak etti:) gerçek yazı:) Kompozisyon (3. sınıf ögrencisinden) Konu: "3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz?" Günümüzde çok dilek hakkimiz olması çok önemlidir. Maalesef sevinerek bu hakkimizi kullanırız her zaman. Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakki daha isterdim. Elde var 6 dilek hakki, 5 ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkim daha olur. 15 dilek ile her istediğimi dilerim. Günah değilse Allah olmayı dilerim. Allah olduktan sonra dilek hakkim sonsuz kere sonsuz olur. Çok akıllı olurum. Maalesef her istediğimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yarış arabası yaptırırım. Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini öperim. Dedem bana torunum Allah olmuş der. Sevinir. Harçlık verir. Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek. Sonra dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye gönderir beni. Hepsini yok ederim ışın kılıcıyla. Babamı da bisiklet almadığı için bir güzel döverim. |
süper ya:) |
çocuk deyip geçmee.... |
Ben de oğluma sorayım ya,3.sınıfı bitirdi...Bakalım onun cevabı nasıl olacak ? :) Bu cevapla boy ölçüşebileceğini sanmıyorum ama... :D |
TV ler cocugu nasil etkiler en guzel ornek.. Zomileri isin kilici ile oldurmek.. |
Alıntı:
baska bi hayal gücü var:D:D |
zamane çocukları çok bilmişler :) |
Alıntı:
Ben de yok bu hayal gücünden ya :D 3dileği 15-20 dileğe çıkarmak hiç aklıma gelmezdi ya... :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
zombi ve ışın kılıçları:D:D |
Türkiye`de Saat: 21:04 . |