![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
unutur muyum hiç abicim ...:(:( aşkoolsunn ...:bawling::bawling: |
Alıntı:
Unutulur unutulur... Bu hayat böyledir dostum Yaşanan gün mazi olur En değerli hatıralar Bir gün gelir unutulur En acı dermandır yıllar Sen dursan da dünya döner Kalbini dağlayan yangın Yavaş yavaş küle döner Aklıma geldi nedense...Biz seni unutmayız Elifciğim,senin de bizi unutmayacağını biliyorum. |
kim neyi unutuyo onu anlamadım pek? |
Kimse kimseyi unutmuyor Mehlika,endişenme...Elif,okullar açıldığı zaman internete sık giremeyeceği için beni unutmayın demişti de,ordan buralara kadar geldik...:) |
hıı..elifcim seni unuturmuyuz ask olsun... bende olamayacagım ..gerci ne yapar eder girmeye calsısrım da....ama sizler beni unutmazsınız dimi yoksa bende kaygılanıcam... |
Hiç kimse sizi unutmuyor,endişelenmeyin...Sizler unutulacak kişiler misiniz ? Sizi çooooooooook seviyoruz...:) |
ANNEM....bizde sizleri cooookk seviyoruz... |
Öpüyorum canım,iyiki varsınız,neşe kaynağımızsınız,hayata bağlayanımızsınız..Sizsiz bir hayat düşünemiyorum.Evlat gibisi var mı ? Çok duygulandım şimdi ağlayacağım ya... İyi akşamlar... |
ağlama ablacım..:(:( böyle bi aile olduk biz...insan nasıl unuturki ailesini...seviyorum sizi....:):););) |
Türkiye`de Saat: 13:39 . |