![]() |
Reddedildikten Sonra Karizma Kurtarma * ben acıların cocuguyum modeli -meltem benimle cıkar misin? -hayır! -tamam meltem simdi git ve beni yanlızlıgım ile yanlız birak * kıvrak modeli - meltem benimle cıkar mısın, misal iki biletim var sezen aksu konserine? - hayır! - aa simdi hatırladim, hülya'ya soz vermistim... oteki sefere insallah... *çareler tükenmez modeli - meltem benimle cikar misin - hayır! - e o zaman ben gidip hülya'ya bi sorayim... * anlamaz modeli - meltem benimle cikar misin? - hayir! - o zaman, askim, ilk olarak konsere gidelim dimi...? - hayir dedim... - tamam, onlerden almaya calisirim... yemek de yeriz di mi hayatim.. - sana adimi soyledigime inanamiyorum... - evet askim ya, ismin cok guzel... *güner ümit modeli - meltem benimle çıkar mısın - kesinlikle hayır. - kesinlikle hayır dediniz kaybettiniz, puanlar kırmızı masaya.. *sartlanmis model -meltem benimle cikar misin -tabi neden olmasin -sen kaybettin kizim, seni sevmistim halbuki *redden sonra karizmayi cirkeflesmekte arayan model -meltem benimle cikar misin -hayir salak -ben seni deniyordum zaten..idaaya girmiştik arkadaşlarla..ben başkasını seviyorum * esprituelim ben modeli -meltem benimle cikarmisin -hayir hayir hayir! -peki sen asansorle cik ben yetisirim *psikolog modeli - pelin benimle çıkar mısın - hayır salak. - tabii, sana hak veriyorum. daha önceki ilişkilerinde yüreğine aldığın yaralar seni korkutan.. sanırım biraz zamana ihtiyacın var.lütfen biraz düşün. *iyimser model -burcu benimle çıkar mısın -hayır -ama asla demedin demek ki hala umut var *benimle cikar misin meltem -hayir -hahah... bir an icin benimle gercekten cikabilecegin ihtimalini dusundun degil mi itiraf et:D * - gerçek misiniz? -yuh... bu devirde -en iyi bunu bulabildim... -olmamış ama. -ne yani benimle çıkmaz mısın -hah hah hayyy... gülünç olma. - peki o zaman... eee... ben duman'ın vokalistini tanıyorum. - eee - gitar çalıyorum ben - yemezler... *romantik model -meltem benimle çıkar mısın -olmaz berke! -oysa pembe panjurlu evimizde, gece pencereden yıldızları seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle... -bak seeen... |
daha önceden paylaşıldıysa özür dilerim arkadaşlar..:D |
paylaşıldı özrün kabul edildi :D:D... |
Alıntı:
|
*benimle cikar misin meltem -hayir -hahah... bir an icin benimle gercekten cikabilecegin ihtimalini dusundun degil mi itiraf et:biggrin: |
*sartlanmis model -meltem benimle cikar misin -tabi neden olmasin -sen kaybettin kizim, seni sevmistim halbuki - --- esprituelim ben modeli -meltem benimle cikarmisin -hayir hayir hayir! -peki sen asansorle cik ben yetisirim --------------------------------------------- Öldüm gülmekten.....:D:D:D |
:)) |
Cok guzeller gercekten |
:D:D:D:D |
güsell güselll :D sağ ol paylasılmış olan için :D:D |
* anlamaz modeli - meltem benimle cikar misin? - hayir! - o zaman, askim, ilk olarak konsere gidelim dimi...? - hayir dedim... - tamam, onlerden almaya calisirim... yemek de yeriz di mi hayatim.. - sana adimi soyledigime inanamiyorum... - evet askim ya, ismin cok guzel... *iyimser model -burcu benimle çıkar mısın -hayır -ama asla demedin demek ki hala umut var *benimle cikar misin meltem -hayir -hahah... bir an icin benimle gercekten cikabilecegin ihtimalini dusundun degil mi itiraf et:biggrin: en çok bunLara bitiyorum yha :D:D:D |
Alıntı:
|
:D:D:D:D |
*çareler tükenmez modeli - meltem benimle cikar misin - hayır! - e o zaman ben gidip hülya'ya bi sorayim... tabi tükenmez çare tükenirmi biri olmazsa biri koşşşş |
bu reddilme olayina MEHMET TOPUZUN FEBEYI REDDEDITTIGI ORNEGINI DE EKLESENIZ ARKADASLAR HEMDE ILK SIRA KARIZMA YERLERDE :-) :-) :-) |
azize:mehmet feneve gelirmisin mehmet:olmaz kıyamet kopsa giymem o formayı elli milyon dolar verseler gene giymem o formayı kapıya paspas bilem yapmam ben o formayı azize:de get lan döneksin sen zati gelirsen döveriz seni :D:D:D:D:D |
hahah kuzey super:) du bende yapim bi dene Azize Yildivim : Mehmet Bize Gel cocuuum MehMet TOPUZ: OLMaZ KIYAMET KOPSA 50 MILYON VERSEN GELMEM BEN BESIKTASLIYIMM. AziZe Yildivim : Geleceksin Uleeeeeen Geleceksinn MehMet TopUz : ISTEMIYORUM YAA Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa AziZe Yildivim ( karizmayi kurtarmaya çalisir) : Biz ZATen SEni Istemiyovduk :-D ama bi keve gelsen noluv bee hem belki bu sene Tuvkiye Kupasini Gövüvüz.. ayvica Volandiho yu Alcezz MehMet Topuz : De Geeeeeeeet Deli etmee ben.. |
çoq gsl bayıldım |
Ahaha :D yazikkk |
ßeqendiqinize sewindim de ßu konu çok eSkiydi :D:D |
Alıntı:
Teşekkürler... |
*çareler tükenmez modeli - meltem benimle cikar misin - hayır! - e o zaman ben gidip hülya'ya bi sorayim... bu supermıs ya :D |
teşekkürler :D |
Türkiye`de Saat: 00:09 . |