![]() |
Bana Türkiye Kupasını Anlat Dede :):) * Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak!... * Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasındaki sohbet * Bana Türkiye Kupası'nı anlat dede * Bizim hiç kupamız olmadı evladım Aslan amcana sor onu * FB'nin aldığı en değerli kupa, çünkü şu an ANTİKA :) * Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede... * Türkiye kupasını kazandıklarını görmüş iki fenevli yan yana gelince ne yapılır? Cevap: Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir... * Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor? Cevap: Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı... * Fenerbahçelilerin bir kısmI Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden? Cevap: Bazıları görmedikleri şeye inanmaz... * Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini... * Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta gecer? Cevap: Rüya tabirleri kitabında... |
=)=):) tşk |
:D:D:Dtşkrlerr |
* Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...:D:D |
* Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasındaki sohbet * Bana Türkiye Kupası'nı anlat dede * Bizim hiç kupamız olmadı evladım Aslan amcana sor onu aslan amcana sor kısmı benim fazla hoşuma gitmedi |
Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini... Teşekkürler:) |
Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta gecer? Cevap: Rüya tabirleri kitabında... hahah:D:D:D:D |
cok güzel ya:) |
:d:d:d güzelmiş |
Türkiye`de Saat: 19:15 . |