![]() |
enteresan pazar muhabbeti :) Yetişen alıyo gel geeeeeeel....... çakı çakmak ustura bıçak porselen tabak kellere tarak ne ararsan burda aplam gel geeeeeeel..... -kardeş lastik var mı -araba kaç jant abla -araba lastiği deil kardeşim don lastiği -haaa olmaz mı ablam var hemde kralı var mağaza da metresini 1 liraya aldığın lastiğin bizde 5 metresi 1 lira ÇEK ÇEK SÜNDÜR 5 METRE DON LASTİĞİ 1 LİRA DONUM DÜŞÜYO DİYOSAN SENDE GEL APLAAAAAA ADADA,MODADA,BANYODA,MUTFAKTA HER YERDE LAZIM ALLI VERELİM MORLU VERELİM SARILIVERELİM PAKET YAPALIM ELİNE VERELİM KALDIR ETEĞİ ÖLÇÜP VERELİM ÇEEEEK SÜNDÜR 5 METRESİ 1 LİRA -aaaa bağırıp durma kulağımın dibinde ayol tamam ver 5 metre -biiir....ikiii.......üüüüüüü...... -kardeşim sündürmeden ölçsene şunu 3 metre ölçtün elindeki lastik 70 cm gelmez -lastiğin kalitesini gör diye sündürüyom aplaam HEYT YAVRUM KALİTEYE BAK BEEE 70 CM Sİ ÜÇ METRE SÜNÜYO LASTİĞİN İYİSİ BURDAAAA |
-hay maaşallah karpuza bak karpuza taş gibi valla -ne diyosun sapık -ne sapığı ablam ekmek parası mal satıyoz burda http://www.sensizliksokagi.org/image...ies/tongue.gifzuha: -iyi de ben bu tezgahta karpuz göremedim |
bu arada tezgahın birinden karı koca karpuz almaktadır.kadın olabildiğince eğilmiş o malum pozisyonu almış karpuz seçmektedir.... adam-kadın ne yapıyosun pazarın ortasında öyle kadın-karpuz seçiyorum adam-bütün esnaf işi gücü bıraktı merakla senin karpuz seçmeni izliyo çabuk al şunu artık adam utana sıkıla eşinin arkasına geçip siper alıp kem gözlere karşı karısını kollamaya başlar kadın-karpuzlar nasıl iyimi kardeş kötü çıkarsa geri getiririm valla pazarcı-burdan gördüğüm kadarıyla maaşallahı var daş gibi valla http://www.sensizliksokagi.org/image...ies/tongue.gifzuha: |
:D:D:D:D:Dteşekkürlr.. |
ehehehe süpermiş eline sağlık :D:D:D:D |
:D:D:D terbiyesiz bu pazarcılar... |
HE HE :D :D :D |
Aaah neerdee o eski pazarcılar efeem...:D |
:D:D:D:Dgüzel...saol... |
:D:D:D.vay be pazarcılar neymiş böle:D.adamlar kopmuş gerçekten |
Türkiye`de Saat: 06:54 . |