![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
rep verecektim ama olmadı.borcum olsun:) |
yaf tamam aldatır...doğrudur ama bide sorun bakalım neden aldatır...adamları yargısız infaz etmeyin yaa...:D:D |
Alıntı:
|
helal mazlum sana sonunda doğru yolu buldun al sana rep diyecem ama veremiyorum san şu an borcum olsun :) türk erkeği tabiki aldatmaz sorsan ooooo sarışın esmer bırakmamıştır ama gerçekte bir halt ettiği yoktur yani :D :D (çoğunluk için konuşuyorum azınlığı katmıyorum :D:D:D:D) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben hiç aldatmadım :D:D:D ne aldatacak bir ilişkim neden gorile atacak bir eşim olmadı :D:D:D o yüzden sorun yok yani :D:D:D işte ideal erkek yani ben :D:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
capkınmı turk erkegımı alakası bıle yok :D |
Alıntı:
|
kadınsanız teker teker gelin be noluyor allah ne verdiyse kimin kısmetine ne düşer bilemezsin sonra başlamayın zırlamaya :D:D ne zırlıcam be ısım olmaz alalalalallllalal tekbirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D |
Alıntı:
aman dur yapma tüh be yazık oldu edaksa kim vurduya gitti :D:D:D |
odamda bir böcek var sesını duyuyorum ama kendını gormus dıılım o yuzden kendımı toparlayıp senın su yazına cewap veremıorum bıraz sonra donecem :D |
Alıntı:
sıkı hazırlan bilirsin herkes dener ama laf yetiştiremez :D |
hıccc hazırlanmaya gerek yok canem benım varlıgım yeter zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D |
senden korkan senin gibi olsun yenilecek cesaretin varsa buyur gel yoksa kalabalık etme kaybolll :D |
ya yenıcek yüreğim varsa |
yenecek yüreğin olabilir ama görünen yenilgi kılavuz istemez :D |
denemeden peşin hüküm vemekde zten yeniliceni bilenlerin yaptığı yapabilecegi tek seydir |
ben denemeyelim demedim dememde er meydanından kaçmak benim işim değil olmazda buyur gel ben burdayım.... |
ne gelcem be sen gel hıhh |
hem diyorsun baş ederim hemde kaçıyorsun bu ne perhiz ne lahana turşusu canım :):) |
kacmıyorum benle bas etmeye calısanın arkasından kosmam yerım bellı yurdum bellı buyur gel carpısalım :D |
benim seninle baş etmek gibi bir durumum yok ki bu senin için geçerli bi durum cicim :) |
bu lafla pes ettıgını ılan edıosun sanırım :D |
Neler oluyor burda ? :D:D:D |
bu adam benı öldurecek abla ya |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Senin için elimi kana bulamam hiç kusura kalma :D |
ben bulatırım senden korkan ....:D |
benim gibi olamazsın uğraşma :D |
gerek yok senın gıbı olmaya korkmadıgım ıcın olma gıbı bı durmumda yok |
:D:D:D |
Arkadaslar Lütfen konu icinde geyik yapmayınız !!! Besiktasforum.NET Yönetimi... |
Türkiye`de Saat: 17:07 . |