![]() |
haha çok güsel yaa |
enes gibi bi kardeşim olsun isterdim doğrusu :D |
Beni dimse dandıyamaz. Sünkü sok büyüdüm. :D:D süperrr... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hafızan çok kuvvetliymiş İbrahimciğim ya,bravo...Benim yazar olacak olan oğlum bu kadar uzun bir yazı yazmadı daha ama günlük tutuyor.:) |
Alıntı:
|
İnşallah öyle olur ya İbrahim...O yüzden günlük tutması için ben ısrar etmiştim.:) 30 aralık 2005 tarihinden itibaren günlüğüne yazıyor ama hiç bu Enes kadar uzun yazmadı...:D |
ilk defa o kadar uzun ne zaman yazacak dersen abla... Kesin aşık olduğunda :D |
Aaaaaaaaa,bak o hiç aklıma gelmemişti ya...:D Ama oğlum çok duygusal bir çocuk ya...Bir gün bana : - Anne,masanın üstüne baksana dedi.Baktım,bir kağıt parçası,açtım.İçinde sehpanın üzerine bak yazıyordu.Sehpanın üzerine baktım orada da katlanmış bir kağıt parçası vardı,açtım,koltuğun üzerine bak yazıyordu.Onu da açtım,çekmecenin içine bak yazılı bir kağıtla karşılaştım.Çekmeceyi açtım yine bir kağıt,içinde :Anneciğğim seni çok seviyorum yazıyordu. Bir kere de merdivenin basamaklarına kağıtlar koymuş..En alt basamaktaki kağıtta,üstteki basamağa bak,onda bir üstteki basamağa bak........v.s. şeklinde notlar yazmış ve en son basamakta büyük bir kağıt parçası :-Anneciğim beni doğurduğun,bana baktığın için hakkını helal et,seni üzdüğüm,dinlemediğim için affet,seni çok seviyorum,yazmış...Çok özledim oğlumu ya... |
aa annecim oglun nerede ki...bu arada ne gzl sürprizler yapmış öyle ya..bide günlük yazmaya devam eder umarım cok sıkcı çünkü bana göre..gerçi sonradan okuyunca cok komik oluyo.. kardeşimin eski günlüklerini okuyoz ,kopuyoz... |
Türkiye`de Saat: 13:05 . |