![]() |
ReZiL OLaN ÜYeLeR Konu: YSK'nın İnternet Sitesi Çöktü.!! Üye: yazik yaaa ölen varmi acaba.. Konu: İnternette En Ucuz Ülkeler Üye: oleyyy internet ucuzluyor yani Konu: Java oyunlar Üye: abi bu japon oyunlari harika oluyo paylasim icin tesekkürler.. Konu: Sigarayı bırakmanın 20 yolu Üye: abi bunlar harika yollar ellerine saglik Konu: Derimiz neden yaşlanır Üye: yaa kardas benim dedem de cok yasli ölürse cok üzülürüm.. konu:Kizgin çocuk annesini öldürdü!!! üye: bizimle paylastiGin için tesekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyaci var |
----------:D-------- |
sağır duymaz uydururdan öte birşey bu :D:D |
Sonunncu güzel :) |
cok acılı yaaa :( basımız sagolsun zuhaha :D:D :P :D |
evet sonuncu cok gzel... |
:D:D:D süper süper süper teşekkürler;) :D |
Alıntı:
|
:):) |
:D:D güzelmiş.. |
:D:D |
Konu: Derimiz neden yaşlanır Üye: yaa kardas benim dedem de cok yasli ölürse cok üzülürüm.. :D:D |
hehuehea:d:d: |
böyle üyelerede ülkenin ihtiyacı var onlar olmasa nasıl gülerdik biz :D |
kesin eziklerin taraftarları yasmıştır:D:D:D:D saol paylaşım için komedi falla:D:D |
cok sacma ama cevaplar :D konu güsel ellerine sağlık kesene bereket :D zuhahah :D |
konu:Kizgin çocuk annesini öldürdü!!! üye: bizimle paylastiGin için tesekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyaci var konu okunmadan verılen bır cvp sadece mesaj sayısını arttırmak ıcın paylasım ıcın saol |
bu kadarda olmaz denilecek türden :D |
:D:D |
Konu: Derimiz neden yaşlanır Üye: yaa kardas benim dedem de cok yasli ölürse cok üzülürüm.. ne zeki insanlar varr:D:D |
|
konu:Kizgin çocuk annesini öldürdü!!! üye: bizimle paylastiGin için tesekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyaci var bune yaa:D |
puahahhahha:D:D |
dunyanin ters oldu:D |
begendım :D |
Türkiye`de Saat: 21:06 . |