![]() |
Sigara - Seni zehirLiyoruz, paranLa reziL ediyoruz hahayt enayi... İsmet abiii, geL de enayi gör, geL geL! - Dikkat, ifLahınızı keser! - Sigara ömrü kısaLtır, arkanda ayı var! - Bi kere o eLi indir! - N'oLdu, başın göğe mi erdi? - Baban geLiyo Looo! - AteşLe yakLaşmayın! - Sigara ömrü makuL bir süreye indirger. - Ben kaç pakettir kime diyorum 'İçme, zararLı!' diye, aLoo? - Önce ayak parmakLarını sonra bacakLarını kesecekLer aha aha naniiikkkk... - Her biri 300 kaLori... Ayrıcana acayip seLüLit faLan yapıyor yanee! - "Koşmaya başLa sıpa, geLiyorum" Baban... - Sigara kuşLarı öLdürür... Bir dost - Zıkkımın kökünü iç e mi?! Annen - Dikkat! Sigara içersen Ajdar rüyana girer, sırtına yeLLenir! - Bu paketteki 20 yanLışı buLunuz... - Afiyet oLsun size, heLvanızı da yeriz nasipse. Un heLvası: 1.5 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1paket margarin, 2,5 su bardağı su - Tıp FaküLtesi Göğüs HastaLıkLarı BöLümü TeL: 0 212 ... - Bu son uyarıydı... Gideceğin adresini biLiyoruz |
Konu başlığı "Sigara Paketinin Üzerine Ne Yazılmalı" olacaktı.Eksiklik (yanlışlık) için kusura bakmayın lütfen....:p |
- Seni besliyor, paranLa vezir oluyorsun... İsmet abiii, geL de vezir gör, geL geL! - Dikkat, iştahınızı artırır! - Sigara ömrü uzatır, arkandam dayım var! - evet, başım göğe erdi - Baba geL beraber tellendirelim Looo! - Ateşi olan varmı ? - Sigara ömrü makuL bir süreye uzatır - Ben kaç pakettir kime diyorum 'İç çok faydalı' diye, aLoo? - Önce ayak parmakLarın sonra bacakLarın güzelleşecek aha aha naniiikkkk... - Her biri 0 kaLori... Ayrıcana acayip seLüLiti düzeltiyor yanee! - "baba bi dal versene" Oğlun... - Sigara kuşLarı coşturur... Bir dost - oğlum çayla daha güzel olur çayla iç e mi?! Annen - Dikkat! Sigara içersen kornikova rüyana girer, sarılır uyursun! - Bu paketteki 20 vitamini buLunuz... - Afiyet oLsun size, çayla kahve ile süper gider. - Tıp FaküLtesi bahar şenlikleri katılım ücretsiz. organisazyon TeL: 0 212 ... - Bu son uyarıydı... Gideceğin adresini biLiyoruz kahvede köşedeki masadayız çabuk gel kare tamamlanmak üzere :):):):):):):):) |
Senin hazırladığın yazılar Semra'nın çok hoşuna gidecek Özgür...:D |
Alıntı:
|
Hepüsüüüüüüü...:D Eğer beğenmezse ben de Semra'yı tanımıyorum demektir.:p |
Alıntı:
bakalım ne kadar taıyosun :biggrin::biggrin::biggrin: |
Sabah kalkınca ilk işim Semra'yı uyarmak olsun bari...:p Pek bir erken konuştum,çuvallamayım sonra...:D Bak şimdi bu gece uyku girmez gözüme...:D Ama yok ya,yanılmam ben...:D :D :D |
Alıntı:
tekrar uyurken zaten aklına kazınır o sabaha kadar bilinç altına kazınır :biggrin::biggrin::biggrin: |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:20 . |