![]() |
Alıntı:
Nerdesiniz yahu İrfan,gözlerimiz sizi aradı...Birbirimize sorup durduk...Gelin gari...:D |
Sensiz olmaz İrfan abim, sen gelene kadar bekleriz biz, olmadı sen gelince yeniden kurarız o kareyi :) |
Alıntı:
|
Yav çocuklar ben leyleği havada değil uzayda görmüşüm valla..15 gündür yollardayım...bir 15-20 gün daha sürecek galiba..bugün arabayı bakıma bırakıp otele geldim..iyiki de gelmişim..sizlere yazma fırsatı buldum.. |
Alıntı:
|
iyi ki geldin abi meraklanmaya başlamıştık .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
canlarım benim ya ne gzl muhabbet etmişsiniz valla bugün derslerden cok canım sıkkındı okudum yazdıklarınızı kendimi iyi hissettim..şincik yazılanlara tek tek yorumlar yapacak olursam... öncelikle Semra nın anlattığı gibi değil daha dogrusu kamera arkası bazı şeyler var..bana çok yalvardı.. :D:Ddedi ki ben o zaman öyle düşünüyodum..şimdi zaman değişti ve bu fikirdeyim.. sonra aile dostu :D:Doldugumuzu kimse bilmez bu forumda bunu bana hatırlattı..bende mecbur kabul etmek zorunda kaldım ama fikrimi tam sölylemedim kendisine burdan acıklıyorum..kendisiyle calısacagım..sonra şu başrol meslesine gelince ark.ımızın fikrine katılıyorum konuyu acana vermek lazım..:D:Dama ne yalan söyleyeyim güzel bir konu..sonracıgıma.....bende merk etmiştim irfan amcamız neredeymiş diyerekten..hosgeldiniz tekrardan..sonracıgıma... degerli anneciğimin adı Hazel imiş ögrenmiş oldum :)daha önce aranızda gecen muhabbetlerinizi başka konularda paylasınız lütfen burda yönetmen benim..hadi görüşürüz kalın saglıcakla... |
ohh maşallah allah muhabbetinizi artırsın bakalım... Mehlika senin filminde ben oynayabilirim canım eğer o rolü hak ettiğimi düşünürsen... :D |
Türkiye`de Saat: 20:02 . |