![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
iki lafım var :biggrin::biggrin: biliyosun gerçi ama, yinelemeden anlayacağın yok gibi görünüyor :D:D 1- Her zaman gemicinin istediği rüzgar esmez 2- Hayvan yularından, insan ikrarından tutulur. anladın sen :biggrin::biggrin: senin gibi düşünenlerde anlar inşallah :biggrin::biggrin: bu kez aminnnn diyorum :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
siz degerli hemcinslerim hasta ettiniz milleti:D:D |
valla hiç kapris yapmayalım bazı kadınların hakikaten ihtiyacı var bu kurslara:D:D:D |
Alıntı:
trafik konusunda da ayrıca eğitilmeleri gerekiyor bir çoğunun.. |
Alıntı:
Evet Semra ya:hmpf: :( HAstayım ben :D HAsta ettiniz beni :motz: :D :D |
Alıntı:
İkrar dediğin ise bizim bir sorunumuz yok ikrarımızla problem haline getirenler sizlersiniz :D:D Dualarının kabul olmasını bende isterim ama o kadar ümitli değilim yani :D |
Alıntı:
hem bu arkadaşlar gerçekten çok anlayışlılar şaşırtıyolar beni bazen :D ne kadar konuşursak konuşalım faydalı olmucak semracım kendi hallerine bırakalım en iyisi :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
hadi cümleten utanalım o zaman :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ee o da senın sorunun artık benmı dedım kendını rezıl et diye alla alla :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sükut ikrardan gelir :D:D %1 de olsa ümit iyi bir şeydir anlayışsızların karşısında :D:D |
bizle ne ilgisi var senin hasta olmanın :D:D geçmiş olsun bu arada :D:D |
Alıntı:
Sükut dersen ağzımız var dilimiz yok zaten karşınızda :D:D Ümidi olmayan insan ölü insandır derim ben hep anladın sen onu yoldaşcımmm :D:D |
Alıntı:
"ecel gelmeye gorsun; ne para , ne servet, ne bilgi, ne güzellik, ne tecrübe, ne hamili kart yakınımdır feryatları, hiç bir şey, hiç kimse seni kurtaramaz." ;):) |
Alıntı:
|
:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Olur değil mi :D:D |
Alıntı:
|
asaasaa |
Alıntı:
|