![]() |
muro fifada maç spikeri olursa MAÇ Başlarken...... ______________________________ _________ MURO: -Ben metropol tilkisi muro ve yanımda yardımcım çeto ile birlikte size bu maçı anlataraksizi metropol hayatının kaygılarından uzaklaştırmaya çalışacagız. -Eee... çeto sence kim yener. ÇETO: -Valla başkanım...eee... MURO: -Tamam kes çeto maç başlıyor. ______________________________ __________________ Maç anında.. ______________________________ ____________________ MURO: -Emperyalist ronaldinho metropolün baskılarını samuple etmiş şekilde messi'ye pas atıyor. -Messi metropol tilkisi çalımıyla rakibini geçiyor. -Aha.... şutu çekiyor.Ve goolll.. -Lililililili.............. -Eee çeto nasıl bir gol. ÇETO: -Valla başkanım emperyalizmin dişlileri arasında ezildigi belli...... :D:D:D |
süper murat eline sağlık |
sağol canm benm benm :D |
saol...ama güzel değil :D:D... |
Alıntı:
|
deli bunlar ya :D:D |
kim :D :D deli :D |
saol |
sende sağol adanalı melike :D |
:D:D:D: |
kimi istersen o deli olsun :D:D |
:D:D:D:D:D:D |
Muro murat bey :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aferim La :D adanaLı ne :D |
espiritüel anlayışın çok güzel Murat :) |
harikaydı kardeşim sabah sabah iyi geldi... |
hepinize tek tek teşükkür ediyorum muro gibi bir insan kaleme alınması gereken bi sahsiyet :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
abim beğenmene sevindim :) |
Alıntı:
ibo abim güne zinde başladın :D hadi iyisin :D bende güne çay koyarak basladım :D |
MURO: -Emperyalist ronaldinho metropolün baskılarını samuple etmiş şekilde messi'ye pas atıyor. -Messi metropol tilkisi çalımıyla rakibini geçiyor. -Aha.... şutu çekiyor.Ve goolll.. -Lililililili.............. -Eee çeto nasıl bir gol. ÇETO: -Valla başkanım emperyalizmin dişlileri arasında ezildigi belli...... :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D pes ettirdim maço yu oleyyy :D :D |
kim dedi:D:D |
Alıntı:
ne duyamadımmmm :D kim mi yedi :D :D |
Süperr...Paylasım için tesekkürler:D:D |
Nefret Nefret Nefret Nefret Nefret ediyorum o adamdan kıl oluyorum yaa AntiMuro!!! |
sağolun yorumlar için ben tesekkür ederim :D :D:D:D: |
Türkiye`de Saat: 18:04 . |