![]() |
Burçlara göre damatlar KOÇ : Koç burcunda bir damadınız varsa , işiniz zor.Her an bir tos vurup sizi safdışı bırakabilir. Dikaaattt. KOVA :huzur verici , anlayışlı sevdiği için herşeyi yapan ve sevgisini dolu dolu yaşayan bir damat olur. BOĞA : Boğa burcu damadı, biraz içten pazarlıklı ve iyi tos vuran cinstendir. Çok tos yemeye alışık değilseniz, uzak durun. OĞLAK: damadı sabırlı ve anlayışlıdır,eşine uyum sağlar ,sorunsuz bir evlilik olur. iKiZLER : hareketli ve sıkıntılı damat tipi. Hangi yemeği sever, neyi sevmez, hangi hareketten hoşlanır değişim gösterecektir. YENGEÇ : Sakin. iyi huylu bir damat tek inatçılığı var. kapıdan atsanız, bacadan geri gelirler. Evde oturmaya bayılırlar. ASLAN . Korumacı bir aile babası. Evde otorite rüzgarları estirir. Lüksü sever.Çabuk fikir değiştirmez.kararlıdır. BAŞAK : Varlıklarıyla yoklukları pek farketmez. fazla titizlenerek evdekileri uyuz ettikleride olur. TERAZİ : Çoğunlukla iyi damatlardır. Dengeyi sağlamak için çaba sarfederler. Bu çabalar çoğu zaman insanlar tarafından benimsenir. AKREP . Kıskanç, anlaşılmaz, bonkör... Daha doğrusu kendi haline bırakın, pek bulaşmayın demek en akıllıcası sanırım. YAY . Güzel konuşma yetenekleriyle insanı etkilerler. Ama aile hayatında ne yapacakları pek belli olmaz. BALIK .Duygusal damat. Bir erkek için bu kadar duygusallık fazla.Sanat dallarında kazanma şansları çok yüksek |
KOVA :huzur verici , anlayışlı sevdiği için herşeyi yapan ve sevgisini dolu dolu yaşayan bir damat olur. ASLAN . Korumacı bir aile babası. Evde otorite rüzgarları estirir. Lüksü sever.Çabuk fikir değiştirmez.kararlıdır TERAZİ : Çoğunlukla iyi damatlardır. Dengeyi sağlamak için çaba sarfederler. Bu çabalar çoğu zaman insanlar tarafından benimsenir. damadım olursa üçünden biri olsun :D:D:D daha çok var ama neyse :D:D:D:D |
ASLAN . Korumacı bir aile babası. Evde otorite rüzgarları estirir. Lüksü sever.Çabuk fikir değiştirmez.kararlıdır. Aynen Aynı ben ;) |
Alıntı:
|
BAŞAK : Varlıklarıyla yoklukları pek farketmez. fazla titizlenerek evdekileri uyuz ettikleride olur. bu ben değilim :( |
Alıntı:
ama bi de gelin versiyonu var bunun :D:D:D |
akrepe bulaşmayın :D:D:D... |
BAŞAK : Varlıklarıyla yoklukları pek farketmez. fazla titizlenerek evdekileri uyuz ettikleride olur. bence kacırma beni :D:D:D |
BALIK .Duygusal damat. Bir erkek için bu kadar duygusallık fazla.Sanat dallarında kazanma şansları çok yüksek hakikaten bu duygusallık bana fazla... |
bi damatLar eksikti zaten :D:D |
yandık yahu :D |
Alıntı:
|
kova,oğlak,aslan iimişş |
OĞLAK: damadı sabırlı ve anlayışlıdır,eşine uyum sağlar ,sorunsuz bir evlilik olur. bu olblr:D |
Falla biri 19 diğeri 12 yaşında 2 kızım var..İstemeye gelene şööle kafayı bi oturtucam gözüne bakiim tepkisi ne olacak..ona göre verecem .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İrfan abi kızlarından ayrılmak istemediğim çok belli oluyor :) |
valla onlar benim canlarım,kuzucuklarım...ölürüm onlar için |
iKiZLER : hareketli ve sıkıntılı damat tipi. Hangi yemeği sever, neyi sevmez, hangi hareketten hoşlanır değişim gösterecektir. :D:D |
AKREP . Kıskanç, anlaşılmaz, bonkör... Daha doğrusu kendi haline bırakın, pek bulaşmayın demek en akıllıcası sanırım. Bu benim oğlum mu şimdi yani ? Kimse evlenmeyecek oğlumla yahu...:D |
BALIK .Duygusal damat. Bir erkek için bu kadar duygusallık fazla.Sanat dallarında kazanma şansları çok yüksek doğru valla:( |
YENGEÇ : Sakin. iyi huylu bir damat tek inatçılığı var. kapıdan atsanız, bacadan geri gelirler. Evde oturmaya bayılırlar. inatçılık bi eksikti ama çok doğru mlsff :(:(:( :D:D:D:D:D |
anneme okuyum sonra hangisini isterse spariş veririz |
kendi burcmdan daamat almamlıym (: akrep!! :P |
YAY . Güzel konuşma yetenekleriyle insanı etkilerler. Ama aile hayatında ne yapacakları pek belli olmaz. kendimi övmelimiyim eleştrmelimiyim karra veremedim ben gene iyi yönümle övünmeliyim:D kötüyü boşver:D |
Türkiye`de Saat: 22:44 . |