![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kü ben öyle kontrollerden geçmem kardeşim özgürlüğüme düşkünümdür bir isyan çıkarırım canını zor kurtarırsın valla:D Jack Sparrow benim yanımda süt dökmüş kedi gibi kalır haberin olsun :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
insan beklenmedik gelişmelere her an hazır olmalı di mi ablacım :D:D |
Alıntı:
|
Dizi hakkında dehşet fikirlerim var:D Senaristimize bir kaç fikir sunacagım :D Saygılarımla:D:D |
Alıntı:
onu daha bende bilmiyorum be muratcım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
aman abim :D beni kızların arasında bırakmada adada Artist çizgimden kaymıyım :D abbooowww :D :D baksana hepsi beni dövücekmiş gbi konusuyorlar :D en chokta maço'dan korkuyoırum :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla fikrim ibrahimden geçti bilemem yani :D Biraz şok olunda görelim sizi :D |
Çok büyük süprizler bekliyor sizi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu öyle böyle değil ama be:D Ben bile nasıl bulduguma şaşırdım :D |
Bak Ufuk,eğer senin fikrin sayesinde ömrümüzün kalanı da adada geçecekse seni elimden kimse kurtaramaz...:D |
Alıntı:
Birazcık farklı ama daha fazla bilgi veremem üzgünüm:D Bizi izlemeye devam edin:D |
Ne izlemesi yahu ? :D Adada televizyon var sanki de...:D :D :D |
Alıntı:
Ben oraya LCD koydurdum:D Getirmedimi elemanlar:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Öyle bir şey olursa hazineden elemanların payını alırım :D |
butun ımkanları seferber ederek adada uzun sureden berı kurtarılmayı bekleyen arkadaşlarımıza acık hava sıneması getırıyoruz bas rollerını kartal tibet ve selda alkor'un paylastıgı senede bir gün adlı fılm yarın hava karardıgında siz sevgili adalıların begenısıne sunulacaktır. bu bir besıktasforum.net hedıyesıdır :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam anlaştık buffalo yedi :D Bende payımı alırım bundan:D |
Alıntı:
Lcd 'de sinema keyfi sağol abim kac gündür bişi izleyemioz tv de iyi oldu :D :D |
Alıntı:
siz film olacak adamlarsınız artık ne sinema izliyorsunz:D |
Alıntı:
koptum ya :D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
butun ımkanları seferber ettık muratcım adadan kurtulduktan sonra butun adalılar bızım evde projeksıyonda ızlerız abıcım ;) |
Türkiye`de Saat: 03:04 . |