![]() |
Alıntı:
neden abim hangimizin garantisi varki :) |
Alıntı:
Beni çok güldürdün İbrahimciğim ya...:D |
Alıntı:
Ben de sizi seviyoruım ya Allah korusun..Allah sizlere uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah..:) |
Alıntı:
sağol hazel ablam hep birlikte insallah . . . ;) |
Alıntı:
benim o maLLarLa işim olurmu apla :D murodan :D |
Alıntı:
:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ben Gitarsız cıkmam zaten merak etme agustic :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D :D :D Oğlumun Muro ile resmini çekmiştim.:p:p:p En kısa sürede ekleyim.:p |
Alıntı:
sağol hazel ablam hep birlikte insallah . . . ;)[/quote] Amiiiiiinnn...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Her şeye rağmen adada kalmış da olsak olumlu düşünelim ve bol bol gülümseyelim.:p Adada yeni yıl için organizasyon var mı ? :D |
yeni bölüm gelsin artık :D:D:D bi de nerden indirebiliriz ?? :D:D:D |
yeni bölüm çalışmalarını yapıyorum hala ozan bitsin linki vereceğim herkese :D |
Yeni Bölümden Tiyolar Varmı :D |
yanlız arkadaşlar size bir sorum olacak... Şu anda yazmaya çalıştığım bölümle ada konusunu sonlandırayım mı yoksa 8. bölümde mi noktayı koyayım... Eğer bitsin derseniz son bölüm tahminimce 20 sayfayı geçecek aksi halde 10 sayfa civarında olacak... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Valla ya İbrahim,neler oluyor bize böyle yahu ? Bir an önce adadan kurtulmak isterken şimdi biraz daha kalsak mı diye düşünüyoruz :D Bu ne yaman çelişki böyle...:D |
Aynen öyle..Üzüldüm cidden ya:D Dile kolay bir yıl olacak neredeyse..Alıştık artık..Ama İbrahim abinin başka projeleri olacak..(mış) |
Yeni projelerde biz de var mıyız acaba ? :) |
Nasıl yani bir şüphen mi var?Ama benim aklıma gelmemişti..Daha neler..:DYok canım varızdır..Yani olmalıyız..Ne demek ya..Anlamadım ki:Dİbrahim abi açıklama yap lütfen ikinci kez sinirlerim bozuldı..Ama olmaz ki:D |
Dur Mehlika,sakin ol...:D Benim da kafam karıştı,emin olamıyorum bir türlü..:D Mutlaka varız,olmalıyız,olmazsa olmaz.:D Olmalı mı olmamalı mı ? :D İbrahiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm !!! Duy sesimizi...:D |
Elimde değil:D Sakin olamıyorum içimde kuruntular oluştu (Bu nasıl tabirse artık:D)Olmalıyız..Oluruz..Olacağız..:D |
Alıntı:
dikkat et, iyi anlat :D süper öyleyse, akustik gitar olmadan olmaz ;) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Olursa ablam sizler olmadan olur mu hiç :D |
Oh bea:D İçim çok rahat.. |
Çok şükür yarabbim,İbrahim sesimizi duydu ve yeni projelerinin de bizsiz olmayacağını söyledi.:D Yaşasıııııınnnnnn !!! :p |
:D:D:D:D |
kım bu adanın huzurunu bozan :D |
senarist bey :D 21 ocak a kadar yap lost başlıyo :D:D:D... |
Adaya baya alıştınız herhalde:D Kurtulmak istenmiyorlar:D Görücem sizi ama öyle şeyler olacakki hemen karaya ayak basmak isteyeceksiniz:) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ufuk çaktırma yaa millet korkup kaçacak boğulacak falan oluyormu heç :D |
Alıntı:
Çok korktum...:p:p:pŞu an zaten karadayız canım...:D |
Alıntı:
utandırıyorsun bbeni bayan :D:D:D kulanı dört aç ozaman :D tuna tabu söyLerim geneLde ona göre :D |
Alıntı:
|
ibrahim adada bizim için bi yılbaşı programı hazırladınmı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kimsenin huzuru bozduğu yok,içiniz rahat olsun..Ada psikoloji işte...:D |
Türkiye`de Saat: 03:04 . |