![]() |
Teşekkürler abicim.:)Başrol felan farketmez o da olur:D |
tamam kardeşim unutmam bunu :D |
Hanımlar beyler eğer diziye katılcaksanız önce bi benle görüşünde size bilgi verim valla yoksa ucuza kapatır sizi :D Hakkınızı yedirmeyin:D |
Alıntı:
|
menejerlik gibi bi yeteneğin olduğunu bilmiodum ufuk.ama olursa ilk sana danışacaım forumda:D |
mazlum valla darıldım şimdi...İnanıyormusun sizi ucuza kapatıp rol vereceğime :D |
Alıntı:
Alıntı:
ne ortalığı karıştırması hakkını arıyorum üyelerimizin :D evet mazlum o yetenekte var bende :D |
Alıntı:
|
Neyse ben pek şansımı zorlamayayım yoksa başıma bir şey gelir benide kaçırırlar falan :D Herkes başının çaresine baksın beni karıştırmayın işe:D |
doğru yolu bulacağını biliyordum ufuk :D:D:D:D |
Tırstım açıkçası :D Ben kurtarma ekibindeyken kurtarılcak konuma gelmeyeyimde:D Yazık oldu çağlaya :D Elifede söyle çağlaya tokat atanı yakalayıp ozzy'le tenhada kıstırıcaz:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mazlum senin hakkını kimse yemez,için rahat olsun...:D Ahını almak istemeyiz.:D |
Alıntı:
|
ya kadroya yeni aktörler gelecekse bari senaryoya uygun olsun mantar gibi bir günde bitmesinler daha inandırıcı olur :D |
Alıntı:
Maşallah,bu kadar orduya rağmen hala bir kurtaran çıkmadı...:D Bu kahramanlar hazinenin kokusunu aldılar galiba,bizi kurtarmak onlar için ikinci planda gibi...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
kendileri kaybeder :D hıh :D |
Öğrenmiş olduk Mehlikacığım...Materyalist insanlar...:D |
hak ,hukuk....hayal gücü hayal ....bu arada ekibi neden çoğaltıyosun ibrahim abi..__? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sadece Ozan'a kalsak kurtulamayacağız Mehlika...:D Bence çoğaltsın,yoksa adadan kurtuluş imkansız gibi...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kolay gelsın abla kolay gelsın mehlıka ne ayıklıyorsunuz yaw :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sabah daha sakin bir kafayla düşünürüz artık...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Konu ekibin çoğaltılmasıydı aslında...:D Neden sürekli oyuncu aldığını sormuştun İbrahim'e...:D Gerisini hatırlamıyorum...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sağolasın ablam benim bu ufuğu kurtarma timine almakla hata mı ettim ne diye düşünmeye başladım artık :D Desteğin için sonsuz teşekkürler ablamm benim :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:40 . |