![]() |
KaYnana Ve Gelin AtışmaLrıı KAYNANA GELİN ATIŞMASI Gelin: Sabun koydum legene Bak başıma gelene Ben kadar taş düşe Kaynana senin tepene Kaynana: Gelin seni oyarım Sen hizmetçi ben hanım Seni evden kovarım Gelin: Balon gibi Kaynana Çıkmış spor yapmaya Koymayın sakın helvaya Şişmanlıktan patlıya Kaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz Gelin: Ey varvara varvara Ayva doldur şalvara Azmış dişlek kaynana Tırmanıyor düz duvara Kaynana: Ben yaylada kışlarım Türlü nakış işlerim Pis gelini görünce Dayanamam dişlerim Gelin: Kaynanamın kelini Gelin verir yemini Dırdır etme kaynana Akrep soksun dilini Kaynana: Gelini sevmeli Ayda bir görmeli Gördün mü sövmeli Azınca dövmeli |
Kaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz heheh qzl paylşmm tşkler |
bu ne beee delüüü :D |
Kaynana: Gelini sevmeli Ayda bir görmeli Gördün mü sövmeli Azınca dövmeli süpermiş ya |
bu bir sarkı olması lazım :D kemal sunal sölüyordu :D:D:D |
Kaynanayı n'apmalı ?.. Kaynar kazana atmalı.. Yandım allah !.. dedikçe.. Altına odun atmalı... |
:D gzlmiş tşk |
:D:D:D:Dgüzel... |
Alıntı:
|
aLLahım yha :D komedi |
Kaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz Doğru yahu...:D |
Ben de birtane yazayım: Kaynanam karabiber Kaynatam ondan beter Al onları Allah'ım Bana sevdiğim yeter...:D |
Gelin: Balon gibi Kaynana Çıkmış spor yapmaya Koymayın sakın helvaya Şişmanlıktan patlıya çok komikk :biggrin: |
ciden komedi yhaf:D |
Alıntı:
|
güzel :D |
Alıntı:
|
güsel :D:D |
bize çok güzel örnek oluyo, birkaç tanesini ezberleyeyim ilerde lazım olur belki :D |
gelin kaynana atışması hiç bitmeyecek anlaşılan.. böyle gelin ve kaynanalar sev kardeşim şarkısını bol bol dinlemeliler, iyi gelir :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet ablam, haklısın bu konuda :) o yüzden diyorum ki ben şarkımı söylerim, huysuzluk yapan yapsın :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gelin: Sabun koydum legene Bak başıma gelene Ben kadar taş düşe Kaynana senin tepene |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çalışkanlığından dolayı repledim seni...:p |
:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ömrümüz olursa ben de kaynana olacağım ya...:D |
Alıntı: