![]() |
Temel Bilgi Yrışmasında Soru 1) 100 yıl savaşları ne kadar sürmüştür ? a) 116 yıl b) 99 yıl c) 100 yıl d)150 yıl. ( Temel bilemez ve pas geçer ) Soru 2) Panama şapkası hangi ülkede keşfedilmiştir ? a) Brezilya b) Şili c) Panama d) Ekvator ( Temel seyircinin yardımını ister ) Soru 3) Rusların Ekim Bayramı hangi aydadır ? a) Ocak b) Eylül c) Ekim d) Kasım ( Temel telefon hakkını kullanır. ) Soru 4) Kral George IV'ün doğru adı nedir ? a) Albert b) George c) Manuell d) Jonas ( Temel iki şık eleme hakkını kullanır. ) Soru 5) Kanarya adalarının adı hangi hayvandan gelir ? a) Kanarya b) Kanguru c) Fare d) Fok balığı ( Temel oyundan çekilir. ) İsterseniz doğru cevaplara bir göz atın : 1. Sorunun cevabı = 116 yıl 2. Sorunun Cevabı = Ekvator 3. Sorunun Cevabı = Kasım 4. Sorunun Cevabı = Albert 5. Sorunun Cevabı = Fok balığı İtiraf et: Bir an için kendini temel'den daha zeki sanmıştın değil mi? :D:D |
Teşekkürler.. |
İtiraf et: Bir an için kendini temel'den daha zeki sanmıştın değil mi? :biggrin::biggrin: yoooo:D:D |
Süperdi ya,teşekkürler...:D + rep |
temel kadar zekü olablürmiuz daaa :D |
sahsen ben kendimi öle sanmadım :D |
bi ilginçlik sezdim zaten:Dyoksa kimse temelden daha zeki olamaz:D:D. |
Açık olun biraz:D Ben sandım:D +rep |
bunu blydm bu sefer yutmadım ama ilkinde bende kendimi temelden zeki sanmştım:D |
Türkiye`de Saat: 10:27 . |