![]() |
Aşk mektubu =)) |
emeğine sağlık |
çocuklar işte o yaşta aşk başkadır :) tesekkürler . |
cnm benim ya ne kadar saf masum çıkarsız |
:):):) |
:D:D |
Çok duygulandım:D:D |
allhm yaa hisettmş kağan biraz daha kbbr olurmsn (: |
Kagan afferin oglum yüz verme dogru yoldasın :D:D |
ne gzl akıl veriorsn (: yazık ama baksana kız okuma yazmyı söker sökmezz duygularını yazmış.. bu yaştta bi kıza yapılırmı bu .. |
:D:D:D:):)... |
kaan yapma oluuum kızın sevgisini karslıksz bırakma oluuum çok kötüdr heaa sende düşersn bi gün |
Alıntı:
|
Yazık ya,platonik aşık...:D Teşekkürler Eda çok hoş...+ rep Kağan,Metin'i dikkate alma...:D |
Alıntı:
|
hahaha yok ya kızn yaşı kçk die böle... vermesn bide yüz devran döner :P yaşına verirom bu cahlce hareketi kızm sende bi an önce büyü aklını başına al |
Anneme katılmıyorum.:D Kağan boşver gitsin.:D |
Alıntı:
melik_kartal kızlarda size vermiyo zaten ii dimi :biggrin: Öylemi diyosun abla _?? :D Alpler : Yazık ya,platonik aşık...:biggrin: Teşekkürler Eda çok hoş...+ rep Kağan,Metin'i dikkate alma...:biggrin: Bu da Kardeşimn cevabı anne :Anneme katılmıyorum.:biggrin: Kağan boşver gitsin.:biggrin: Cvp vermiş bnm adımada :D |
nkdr eminsin yaa (: çok hoşuna gitti bu kaan senin (: |
Alıntı:
Kaan da kücüklügümü gördüm :D ondan sevdim . Abisinin yolunda :p |
Alıntı:
Bu da Metin abisinin yolunda ilerleyecek galiba...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aa kağan çk ayıp yha::D:D:d |
ah be kızım elini sallasan ellisi sana kağanmı yok başka :D seni istemeyeni sende isteme boşver :D |
Alıntı:
|
ah ße guseLım sen geL ßız sana yenı manıt yapardık :D:D:D:D ne gerek war dı ßoLe mektupLara kendını uzmene faLan deymes.. (: |
:D:D:D manyakhh ya |
Türkiye`de Saat: 05:39 . |