![]() |
ahanda buldum o cevabımı daha önceki cevaplardan :D vakti zamanında bir arkadaşımızın başından geçmiş bir olay...Anlattıklarında yarılmıştım gülmekten... Çok güzel bir kız bisikletle arkadaşların önünden geçince bizim arkadaş : - A bisikletin tekerlekleri dönüyor demiş !!! Kızda aynen cevap şu : - 26 cant sanada girse sende dönerdin :smile::smile: |
Alıntı:
|
haha :D sadece boyLe forumLarda olur bunLar reaLde olmuyor :D yan bana denk geLmedi bu kadar zeki bi kadın :D :D::D - Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun :D:D:D:D |
:D:D:D |
tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar. kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır. sonunda kız dayanamaz ve sorar - ne arıyorsunuz siz - sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! :D:D:D:D |
-Daha önce tanışmış mıydık yavrum -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk - Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım, beni de sen - Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilirim - Upss - bayaannn gülüşünüz ne kadar tatlı. babanız şekerci mi? - hayır semerci senin gibi eşeklere semer dikiyoo... ay bnklar çok qsLLer hepsi qsLL ama bnlar bnce en iileri ßu arada paylaşaım içn tşkler..... |
Tüm Erkek'leri Koymasak bu Kategoriye :$ |
Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim - Pardon yenge super...tskrler...:D:D |
çalıştığım kafeye gelen bazı angutlar genelde en çok kullandıkları kelime aaaa tesadüfe bakarmısınız gene karşılaştık tesadüf değil haftanın 6 günü ordayım zaten bayat espiri gözlerimi alıyorsun bakamıyorum vs... |
Türkiye`de Saat: 19:20 . |