![]() |
Bir dürümcüden :):) bu yazıya evvela gülerek başladım okumaya ama sonuna geldikçe hoşuma gitti.atalarımızın varmış bir bildiği dedim.hem gülün hemde ufak bir ders çıkart Şiş li'deki bir dürümcünün reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. |
abim cok iyiydi ya tesekkürler :) |
doğru diyoo paylaşım için teşekkürler |
çok güzelmiş ya teşekkürler..:) |
reklam kokan hareket diyecem ama bencede haklı ... Bu ne demektir eski usule aynen devam :D Beğenmenize sevindim arkadaşlar :D |
bunu görmüştüm bende bir yerdeçok güzel bir yazı olmuş. |
Süperdi ibrahim kardeşim..Bence çok haklı..:) ++ rep |
beğenmenize sevindim kardeşlerim teşekkür ederim :) |
çok güzel yaa :D:D |
doğru söylüyo yha |
her beraber bir maç günü bu dürümcü dayıya gidelim yaa :D |
süper ya ibrahim abi.özellikle İcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi? bu bölümü müthişti:D:Dbenden de sana ++rep |
Ben bu adamı bulup sağlam bir dürüm yemezsem gözüm açık gider valla :D Sağoılasın mazlum kardeşim :D |
gidip hemen adana urfa ne bulursam alıcam:D:D |
bekle uğur forumcak gideceğiz dayıya :D |
dürümcü abimiz biraz abartmış ama haklı aslında... fast food denilen yiyecekler tamamen boş besin... ben kendi adıma Türk yemeklerini tercih ediyorum... zaten fast food doyurmuyo ki... olacak iskender kebap... 2 porsiyon + künefe... ben acıkmışım... :D |
sen baya bi acıkmışsın hemde yakınsa sana bi uğra dürümcü dayıya :D |
onu düşünüyorum bende şişli de oturuyorum zaten :D |
harbiden doğru söylüyo |
Alıntı:
durduğun kabahat o zaman senin kardeşim :D |
süperdiii! :) |
durmak yok dürüme devam :D:D:D... fast food nedir yaaa...ben o hamburgerleri ekmek arasına koyar yerim:D:D:D... haydi kızlar mutfağa :D... |
süper yazıymış saolsın |
helal kardeşime şöyle yanına da şalgamı içtin mi of off :D sende sağolasın melike kardeşim... |
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir. :D:D:D Daha önce okumuştum İbrahim,çok doğru yani...Teşekkürler :) Bu arada gözlerde problem mi var ? Punto neden bu kadar büyük ?:p |
birşey değil ablacım :D körüm göz olduda ondan büyük açmışım mazur görün lütfen :D |
İhmal etme,git doktora akdora...:D |
helallllllll:D |
Alıntı:
iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş ben bekliyorum gelsin diye ablam :D:D:D |
Japon kız gelince iyileşirsin canım...:D Gözler bir kartalın gözleri gibi keskinleşir valla..:D |
gözümü bezle kapatsalarda görürüm hemde ne diyorsun dünyama güneş gibi doğar vallaha :D |
Vay be,ne sevdaymış...:D Gelsin de şu karanlık dünyanı aydınlatsın yahu...:D |
hep derim bilirsin ablacım seversek bir kere adam gibi severiz biz :D |
ibrahim sayende dürüm ve kebap satışlarında patlama olacak :D millet galeyana geldi :D yaşasın dürüm yeme özgürlüğü :D:D:D |
patlasın valla benim için mahsuru yok ... gidip mc donald dan pizza huttan yemek yenilmesindende ya da dışardan gelen yemeklerin yenilmesinden se dürüm yemeyi ve yenilmesini tercih ederim valla :) |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |