![]() |
kızların ayrılma bahaneleri babam duymuş -ee duysun daha iyiya askım şimdiden tanısın -olmazz bidaha dısarı cıkamam .... -artık beni sevmedigini hissediyorum bilirsin kızların hisleri kuvvetlidir -yaa ne alakası varr ben seni halaa seviyorum deliler gibi -hayır sevmiyosun ben hissederim -ilk karsılastıgımız gibi degilsin önceden benim peşimde koşardın eve kadar gelirdin şimdi noldu ayrılmalıyız demekki bişeler öldü -ulan ozaman kabulet diye kosuyoduk şimdi elde ettik(mırıldanır) -bişeymi dedin -hayır aşkımm yine gelirim bırakmaya tamam -hayır hayır biraz değerimi anlarsın -sen eskisi gibi bakmıyosun bana -nası bakıyodum aşkım şaşı mı -yok yok bitti herşey -yaa neden ayrılıyoz durup dururken nldukkiii -ayrılmalıyız annem dedi -haydaaaaaaaa -bak ayrılalım ben senin iyiliğin icin istiyorum benii kaldıramazsın hayır hayır evimin kadını cocuklarımın anası olacaksın bırakmamm -ayrılmalıyız -yine noldu yaaaaaaw -iştee bugun içimden öyle geldi -hadiyaaa ben sana içimden geçenleri yapsam varyaaa ayrılamayız -hönnkk ne dedinn -yok bişe tamamm senin dedigin olsun |
-sen eskisi gibi bakmıyosun bana -nası bakıyodum aşkım şaşı mı -yok yok bitti herşey bunu bir yerden hatırlıyorum :D:D |
yani varya şaka falan bir yana en sondaki hariç hemen hepsini yada benzerini görmüş gibiyim sanki :Dbu kadar olur tespit :D |
ya çok ayrılıklar yaşadın abi ya da çok ayrılık gördün :D:D |
Alıntı:
|
-sen eskisi gibi bakmıyosun bana -nası bakıyodum aşkım şaşı mı -yok yok bitti herşey çok güzel ya yapmadım değil |
-ayrılmalıyız -yine noldu yaaaaaaw -iştee bugun içimden öyle geldi -hadiyaaa ben sana içimden geçenleri yapsam varyaaa ayrılamayız -hönnkk ne dedinn -yok bişe tamamm senin dedigin olsun koptum yhaaa :D:D |
hımmm anladım abi :) |
güzel...:D saol... |
-yaa neden ayrılıyoz durup dururken nldukkiii -ayrılmalıyız annem dedi -haydaaaaaaaa :D:D |
Türkiye`de Saat: 15:06 . |