![]() |
-ayrılmalıyız -yine noldu yaaaaaaw -iştee bugun içimden öyle geldi -hadiyaaa ben sana içimden geçenleri yapsam varyaaa ayrılamayız -hönnkk ne dedinn-artık beni sevmedigini hissediyorum bilirsin kızların hisleri kuvvetlidir -yaa ne alakası varr ben seni halaa seviyorum deliler gibi -hayır sevmiyosun ben hissederim -yok bişe tamamm senin dedigin olsun:D:D:Dkoptm resmn yha |
-ilk karsılastıgımız gibi degilsin önceden benim peşimde koşardın eve kadar gelirdin şimdi noldu ayrılmalıyız demekki bişeler öldü -ulan ozaman kabulet diye kosuyoduk şimdi elde ettik(mırıldanır) -bişeymi dedin -hayır aşkımm yine gelirim bırakmaya tamam -hayır hayır biraz değerimi anlarsın erkek diil mi hepsi aynı...((istisnalar hariç :D:D:D))) |
dengesizler işte :D |
:D bunLarda ne zannediyor kendini aLLLahın SidikLiLeri :D bırakıyormus :D Lan bura istanbuL bıraksan kaç yazar Kü'yü :D d::D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D:D bunları albeni reklamında oynatacaksın... |
-ayrılmalıyız -yine noldu yaaaaaaw -iştee bugun içimden öyle geldi -hadiyaaa ben sana içimden geçenleri yapsam varyaaa ayrılamayız -hönnkk ne dedinn -yok bişe tamamm senin dedigin olsun buna bayıldım ben yaa :D giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir... Anlayan anlar anlamayana baybay :D |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |