![]() |
itfayiye ile gecen konusmalar Ses kayıt cihazının kayıt altına aldığı itfaiyeyi arayan kişi ile görevliler arasında geçen konuşmalardan bazıları şöyle: -Görevli: Alo itfaiye. -Arayan kişi: Alo Ağabey. -Görevli: Buyurun -Arayan kişi: Ben uyuyamıyorum. Masal anlatsana. -Görevli: Ayran yap. İçtiğinde hemen uyursun. -Görevli: Alo itfaiye. -Arayan kişi: Kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Saati öğrenebilir miyim? -İtfaiye: Tabi ki 04:40 -Görevli: Alo itfaiye. -Arayan kişi: Başım dönüyor. Ne yapmalıyım? -Görevli: Hap iç, daha sonra yat. -Görevli: Buyurun itfaiye. -Arayan kişi: Nasılsın ağabey? -Görevli: İyiyim ya sen? -Arayan kişi: Nasıl gidiyor? -Görevli: İyi vallahi yangın ihbarı gelirse gideceğiz. Sohbet etme. Telefonu şimdi kapat. Bir daha rahatsız etme. -Görevli: Alo İtfaiye. -Arayan kişi: Alo baba bana dondurma getir. -Görevli: Ben baban değilim. Babanı ara. -Görevli: Alo itfaiye. -Arayan kişi: Yol tozlanıyor burayı sular mısınız? -Görevli: Ekipler yangına gitti, geldiklerinde göndereyim. -Arayan kişi: Ya, daha öncede öyle dediniz göndermediniz. -Görevli: Yangın mı önemli, toz mu? -Arayan kişi: Toz önemli. -Görevli: alo itfaiye -Arayak kişi: alooo abii yangın var (çocuk sesi) -Görevli: A....... yanıyor.... o............. |
Toz önemli...:D:D:D |
:D:D:Deyv saol bi defa haberlerde görmüştüm.kadının teki şarkı söylüyordu.yangın var, yangın var ben yanıyorum diye:D:D:D |
Alıntı:
|
:D:D: |
Alıntı:
:D:D tanımıyorum.zaten dediğim haberi izliyeli yıllar oldu |
anlamadım ben hiçbişey sonundan... |
:D:D:D |
Alıntı:
|
evet galiba anlamamak en iyisi yada bende kendimi avutuyorum:D:D |
sonunu anlamasanz da olur ztn |
Alıntı: