![]() |
Kamil abiye iş bulalım,yengenin durumu hiç iyi değil.:D:D:D Teşekkürler Murat... |
rica ederim ablacm :D |
alo şeyda oradamı - hayır - neden - bilmem - ama orada olmalı - ama yok - eminmisiniz - hayır adım hülya - çok iğrençsiniz biliyomusunuz - biliyorum, başka soru - yaş kaç hülya - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (çaaat!) diit diit diit aloo - sermin sen misin? - bilmem ki. bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim. - hönk... bu ikisine bayıldım paylaşımına sağlık kardeşim...Bununla ilgili bir anım var ama çok uzun olur yazması ... Paylaşımına sağlık... :D |
Alıntı:
rica ederim abim :D en kısa sürede anını paylaşmanı rica ediyorum :D |
yazması inan uzun sürer kardeşim ama sana anlatırım ilk fırsatta :D |
Alıntı:
beklerim abim :D ;) |
3 vakte kadar yazarım artık kardeşim :D |
- alo şeyda oradamı - hayır - neden - bilmem - ama orada olmalı - ama yok - eminmisiniz - hayır adım hülya - çok iğrençsiniz biliyomusunuz - biliyorum, başka soru - yaş kaç hülya - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (çaaat!) diit diit diit . ne oldu nie kapadın:D:D tşkler gzlmiş |
Alıntı:
|
- alo şeyda oradamı - hayır - neden - bilmem - ama orada olmalı - ama yok - eminmisiniz - hayır adım hülya - çok iğrençsiniz biliyomusunuz - biliyorum, başka soru - yaş kaç hülya - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (çaaat!) diit diit diit . çocuk işte :) eğlenceli bir paylaşım ... çok teşekkkürler... |
Türkiye`de Saat: 09:37 . |