![]() |
Ö: Abi ne çalacaksan çal işte uğraşma uyuyom H: Şu delphi notları nerde onları söyle bari kırtasiyeye satayım bari 5 milyon eder belki Ö: Nahhh veririm, onları iki saatte yazdım ben H: Edebiyatı ver bari Ö: Masanın üstünde git al zzzzzzzz H: Kalk alooov kalk! tü! Allah belanızı versinl lan… Bu ne pislik, kalk arkadaşına sordum sıra sendeymiş. Ö: noolyo lan H: Ver bakiim o sopayı… Şu toza bak… Ö: Ama? H: Çekil… çekil… ulan şu dağınıklıga bak… La ya bi misafir gelse? Ö: Ha? H: Ben bulaşığa giriyom sende tuvaleti temizle pislik herif çok çok eğlenceliydi emeğine sağlık arkadaşım... + rep (: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
çok beğendim. ama rep veremedim borcum var... |
Alıntı:
Senin Canın Sağolsun Düşünmen YeterLi : ) : ) . . . |
:D:D:D:Dgüzel...eyv saol... |
H: Kalk alooov kalk! tü! Allah belanızı versinl lan… Bu ne pislik, kalk arkadaşına sordum sıra sendeymiş. Ö: noolyo lan H: Ver bakiim o sopayı… Şu toza bak… Ö: Ama? H: Çekil… çekil… ulan şu dağınıklıga bak… La ya bi misafir gelse? Ö: Ha? H: Ben bulaşığa giriyom sende tuvaleti temizle pislik herif Çok da titiz bir hırsızmış canım...:D:D:D Teşekkürler Murat,emeğe saygı +rep ;) |
süPermis ße MuRom :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
H: Kalk alooov kalk! tü! Allah belanızı versinl lan… Bu ne pislik, kalk arkadaşına sordum sıra sendeymiş. Ö: noolyo lan H: Ver bakiim o sopayı… Şu toza bak… Ö: Ama? H: Çekil… çekil… ulan şu dağınıklıga bak… La ya bi misafir gelse? Ö: Ha? H: Ben bulaşığa giriyom sende tuvaleti temizle pislik herif böyle hırsızlara can kurban bizim evede bi uğrasınlar hayrına :D:D |
:):):) |
Türkiye`de Saat: 01:40 . |