![]() |
"Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra... "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen. "Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş... gzlmiş bunlar.. |
"Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen. güzel bir cevap:D:D |
yav bişeyi merak ettim..soruları soran veya cevaplayan ..hangisi erkek ,hangisi kadın ?..hadi buyurun buradan yakın..:D:D evet görüşleri bekliyorum..özellikle senden Hazel.. |
bence seni seviyorumların hepsi erkek cevaplarda kadın:D:D:D |
Alıntı:
Seni seviyorum diyen kadındır çünkü erkekler bunu pek sık söylemezler.:D Ve hiç bir kadın seni seviyorum diyen birine böyle cevaplar vermez,bu cevaplar ancak erkeklere yakışır.:D Dipnot:Sözüm meclisten dışarı,forumun delikanlılarını tenzih edeiyorum.:D |
"Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra... ahuahuahua :D:DsüPrLer :D |
Alıntı:
Erkekler "seni seviyorum" u fazla söylemezler çünkü her söyleyişlerinde ; -madem seviyorsun şunu yap,bunu yap gibi abuk isteklerle karşılaşırlar -Erkeklerin sevgisinde "tezahürat olmaz"...:D:D Ben de forumun delikanlısıyım dimi ama ... |
"Seni Seviyorum" : Beni sevmek demek, beni görmek demek değildir. Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır. uçmuş bu:D:Dhepsi güzeldi sağol:) |
Alıntı:
Tabi ki delikanlısınız İrfan Bey...:) |
Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? eeeee |
Türkiye`de Saat: 08:28 . |